Account Manager regio Vlaams-Brabant
Accent
Antwerpen, Antwerpen, België
6 dagen geleden
source : Jobat

Ter versterking van ons salesteam zijn we op zoek naar een Accountmanager voor regio Vlaams Brabant (regio Aarschot-Diest-Bekkevoort).

Je zal instaan voor het opbouwen en onderhouden van duurzame, lange termijnrelaties met klanten. Concreet betekent dit :

 • Je krijgt je eigen klantenportefeuille met als doel deze te behouden en uit te breiden.
 • Je verdeelt je tijd tussen bureauwerk en op de baan zijn.
 • Om je doelstellingen te behalen, bieden we jou verschillende mogelijkheden ter ondersteuning : een team collega's waar je nauw mee samenwerkt, evenementen (momenteel online) om de relatie tussen jou en je klanten te verstevigen en handige tools zoals een Ipad, bedrijfseigen app, devernieuwde webshop, etc.
 • Een onderbouwde product- en / of marktkennis binnen ventilatie, verwarming en / of sanitair en kennis van de markt is een grote troef!
 • Sterke communicatieve vaardigheden en commerciële ingesteldheid. Je krijgt energie van het streven naar verkooptargets.
 • Klantgericht werken : je weet onze professionele installateurs de juiste service aan te bieden.
 • Hands-on mentaliteit : je deinst er niet voor terug om mee de handen uit de mouwen te steken waar nodig.
 • Je komt terecht in een sterk IT driven dynamisch familiebedrijf met een open bedrijfscultuur, waar collega's kort bij elkaar staan en in een positieve sfeer samenwerken.

  Bij dit bedrijf ben je als medewerker geen nummer want een persoonlijke aanpak vinden wij belangrijk!

  Je wordt tewerkgesteld in ons gloednieuw gebouw regio Herentals waar je samen met de collega's van de afdeling order entry en de toonbank de klanten een optimale service kan verlenen door een goed uitgebouwd logistiek apparaat en een groot, uitgebreid productassortiment.

  deze vacature melden
  checkmark

  Thank you for reporting this job!

  Your feedback will help us improve the quality of our services.

  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
  Doorgaan
  Aanvraagformulier