als student rechterhand van Business Unit Manager Gondola People zijn!
Gondola People
Machelen
15 uur geleden
source : Student.be

Description de l'entreprise

Gondola organiseert, als belangrijkste communicatie & interactie platform voor Retail & FMCG , netwerkevents, seminaries, congressen.

Gondola magazine informeert de sector over alle belangrijke en relevante actualiteit, trends en onderzoeksresultaten via haar on & offline media en Gonola Academy biedt sector-specifieke opleidingen aan.

Gondola People biedt een HR-oplossing aan door bedrijven en organsiaties op een efficiënte manier te ondersteunen bij hun recrutering-campagnes en laat zo toe gemotiveerde talenten hun ambities in deze boeiende sector waar te maken.

Description de la fonction

Gondola People is het laatste initiatief van de groep Gondola en realiseert haar ambitieuse plannen stapsgewijs. Als stagiair(e) zal je zowel op vlak van marketing & sales als op vlak van administratie, meewerken.

Dus, inderdaad, zeer leerrijk en boeiend maar ook soms stresserend & vermoeiend ;) . Deze stage is dan ook voorbehouden voor gemotiveerde studenten of jongeren die flexibel en multifunctioneel kunnen werken en die samen met de Business Unit Manager dit project binnen de groep 'Gondola' realiseert.

Door de continue begeleiding en de nauwe samenwerking zal je vrij snel zelfstandig mogen werken en leer je de verschillende onderdelen van een bedrijf en de stappen bij het opzetten van een project.

Prachtig voor op je CV maar gezien de mooie evolutie van Gondola biedt deze stage ook een echte kans op aanwerving (zoals reeds verschillende keren is bewezen!).

Profil recherché

 • ambitieus & leergierig
 • teamplayer - zelfstandig kunnen werken
 • tweetalig (nl fr) of toch zeer goede kennis van beide talen
 • flexibel & stressbestendig
 • work hard & play hard' + 'can do' attitude

  Nous offrons

  Een unieke kans om in een dynamische omgeving in de boeiende sector van retail & FMCG een project van dichtbij te helpen groeien.

  Na de nodige opleiding & informatie en dankzij continu beschikbare coaching deelprojecten te kunnen helpen realiseren.

  Naast onkostenvergoedingen wordt een succesvolle stage steeds correct beloond.

  Succesvolle stages kunnen leiden tot vaste job.

  deze vacature melden
  checkmark

  Thank you for reporting this job!

  Your feedback will help us improve the quality of our services.

  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
  Doorgaan
  Aanvraagformulier