Onderzoeksgroep Aangepaste Bewegingsactiviteiten en Psychomotorische Revalidatie
KU Leuven
Leuven
3 uur geleden

Voor het Departement Revalidatiewetenschappen, onderzoeksgroep Aangepaste Bewegingsactiviteiten en Psychomotorische Therapie’ zoeken wij een praktijkassistent voor de invulling van het onderwijs Aangepaste Bewegingsactiviteiten binnen de opleidingen Lichamelijke Opvoeding en Bewegingswetenschappen, Revalidatiewetenschappen en Kinesitherapie en de internationale Master in Adapted Physical Activity.

Als praktijkassistent zal je instaan voor het ondersteunen van de seminaries, practica, didactische oefeningen en diverse stages.

Je behaalde (of staat op het punt om) een masterdiploma (te behalen) in de Revalidatiewetenschappen en Kinesitherapie, Lichamelijke Opvoeding & Bewegingswetenschappen, Master APA, of een gerelateerd diploma.

Een specialisatie binnen Aangepaste Bewegingsactiviteiten’ of een diploma in Master in Adapted Physical Activity’ geniet de voorkeur.

Je beschikt over het diploma Specifieke Lerarenopleiding Lichamelijke Opvoeding’ of je bent bereid om het te behalen. Ervaring met het begeleiden van studenten strekt tot aanbeveling.

Je beschikt over kennis / ervaring / interesse met zwemmen en / of hydrotherapie. Je hebt bij voorkeur ook je diploma reddend zwemmen behaald.

Je hebt een aantoonbare interesse in G-Sport.

Als praktijkassistent sta je de ZAP-verantwoordelijke van de afdeling Aangepaste Bewegingsactiviteiten’ bij in volgende domeinen : assistentie bij praktijkgerichte opleidingsonderdelen en algemene ondersteuning van de werking van de onderzoeksgroep.

Het doel van deze functie is het ondersteunen van het onderwijs binnen de opleidingen Lichamelijke Opvoeding en Bewegingswetenschappen, Revalidatiewetenschappen en Kinesitherapie en de internationale Master in Adapted Physical Activity.

Ondersteuning bij het onderwijs :

Verzorgen van practica en seminaries, uitbouw van stagemogelijkheden, opstellen en corrigeren van examens, test en schrijfopdrachten.

Andere taken :

Algemene ondersteuning van de onderzoeksgroep Aangepaste Bewegingsactiviteiten’

Algemene dienstverlening zoals ondersteuning infodagen, surveillantie examens,

deze vacature melden
checkmark

Thank you for reporting this job!

Your feedback will help us improve the quality of our services.

Solliciteren
Mijn E-mail
Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
Doorgaan
Aanvraagformulier