Reachtruckchauffeur 2 ploegen (m/v)
Konvert Interim Roeselare Food
Ardooie, BE
3 dagen geleden

Profiel

Voor een groentenverwerkend bedrijf in Ardooie zijn we op zoek naar een reachtruckchauffeur.Als reachtruckchauffeur ben je verantwoordelijk voor het uithalen van de palletten uit het semi-automatisch magazijn en het klaarzetten van de goederen aan de shippingzones.

We zoeken iemand met enkele jaren ervaring, reachtruckattest is een pluspunt. Je werkt in een 2 ploegenstelsel.Neem zeker contact met ons op via het nummer 051 / 24.

56.29 of mail uw cv door naar roeselare.food konvert.beTot binnenkort!

Aanbod

De machine voor goederenbehandeling selecteren en voorbereiden, overeenkomstig de kenmerken van de producten en de verplaatsingsomstandigheden.

De opvolgdocumenten invullen en aan de betrokken dienst overhandigen. De toestand van de lading controleren, afwijkingen vaststellen en aan de betrokken dienst melden.

Goederen laden en lossen overeenkomstig de ophaal- of leveringseisen. Ladingen over verschillende locaties in het magazijn verdelen (productieketen, .

De toestand van de onderdelen en uitrusting controlerenEerstelijnsonderhoud uitvoeren. Goederen laden en lossen, handmatig of met behulp van niet-gemotoriseerd materiaal, overeenkomstig de producttypes (stortgoed, groot, zwaar, .

 • Goederen in opslagzones plaatsen. Ladingen verplaatsen met behulp van : Elektrische transpallet. Ladingen verplaatsen met behulp van : Heftruck (frontbesturing).
 • Ladingen verplaatsen met behulp van : Reachtruck. Ladingen verplaatsen met behulp van : Smalle gangen truck. Specifieke logistieke activiteiten uitvoeren : Voorbereiding van bestellingen (producten nemen).

  Specifieke logistieke activiteiten uitvoeren : Voorraadbeheer. Specifieke logistieke activiteiten uitvoeren : verpakkingslijn Je komt terecht in een warm en gedreven bedrijfJe krijgt een marktconform loon

  Vereiste kwalificaties

  Je hebt reeds een paar jaar ervaring met het besturen van een reachtruckJe hebt een goede kennis van het Nederlands of Frans of EngelsJe kan werken in een twee ploegenstelsel.

  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "voortzetten" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
  voortzetten
  Aanvraagformulier