Sales talent gezocht voor een groeiende multinational!
Blake & Partners
Antwerp, Belgium
5 dagen geleden

Wou jij altijd al deel uitmaken van een succesverhaal van een bedrijf? Ben je op zoek naar een jonge, groeiende en ambititieuze organisatie met prestigieuze doelen voor de nabije toekomst?

Ben je net afgestudeerd of heb je een eerste relevante werkervaring?Blake & Partners heeft dan de perfecte opportuniteit voor jou!

Waarom zou je hiervoor solliciteren?

Door onze meritocratische structuur belonen wij onze consultants rijkelijk voor hun prestaties die ze behalen : we hebben het beste commissiesysteem , welk uiteraard ongelimiteerd is! We bieden daarnaast tal van incentives aan!

Bovendien zijn wij een groeiend bedrijf, waar iedereen zich kan ontwikkelen, zowel nationaal als internationaal . Daarnaast werken wij in een 'work hard, play hard' cultuur, waardoor je jouw werk met veel plezier uitoefent.

Wat dacht je van een spelletje kicker tijdens de pauze of onze Friday Night Drinks om het weekend goed in te zetten?

Wij zijn op zoek naar gepasioneerde sales talenten die zich door bovenstaande zaken aangesproken voelen.

Sales Consultant : what's in a name ?

 • Na jouw intensieve opleiding in onze Blake Academy (je wordt getraind ON THE JOB), zal jij door jouw harde werk jezelf tot één van onze beste consultants kunnen noemen! Het is onze missie om jou tot de beste consultant te kronen en jou op het eind van het jaar de ROLEX cadeau te doen!
 • Je bent verantwoordelijk voor zowel klant als kandidaat. Cold-calling, contractonderhandelingen, inplannen van gesprekken, match making en uiteindelijk de plaatsing zelf, zijn deel van jouw takenpakket.
 • Van A tot Z zal je alles beheersen, zowel van jouw nieuwe klanten die je bereikt door cold-calling als jouw bestaand klantenbestand.

 • Je hebt een sterke affiniteit met Sales
 • Je spreekt vloeiend Nederlands en Engels
 • Je bent dynamisch, resultaat-gedreven en carrièregericht
 • Je hebt een diploma op zak of voldoende motivatie om ons te overtuigen
 • Je start als Trainee met een netto salaris van 1700EUR, plus ongelimiteerde commissies
 • Na zes maanden wordt je na jouw evaluatie bekroond tot Recruitment Consultant, krijg je een salarisverhoging en geniet je uiteraard nog steeds van het ongelimiteerde commissiesysteem
 • De beste incentives die er maar zijn! Trips to Las Vegas, mystery trips, lunchclubs in sterrenrestaurants, tailormade suits van Hugo Boss EN NOG ZOVEEL MEER!
 • Solliciteren
  Bij de favorieten invoegen
  Verwijder van favorieten
  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, gaat u ermee akkoord dat neuvoo uw persoonlijke gegevens verzamelt en verwerkt die u in dit formulier hebt verstrekt, om een ​​neuvoo-account te maken en u te abonneren op onze e-mailwaarschuwingen, in overeenstemming met ons Privacybeleid . U kunt uw toestemming te allen tijde intrekken door te volgen deze stappen .
  voortzetten
  Aanvraagformulier