Mecanicien
Accent
Roeselare, BE
4 uur geleden

Dit bedrijf gelegen in Roeselare istoonaangevend in metaalbewerking mechatronische systemen enmodulebouw kunststofverwerking en oppervlaktebehandeling.

Onder dedivisie autoassemblage valt het produceren van personenauto's voorderden. De busdivisie bestaat uit chassis & chassis modulestouringcars openbaarvervoerbussen mini- & midibussen specialevoertuigen en gebruikte bussen.

De divisie eindproducten isveelomvattend : veersystemen voor de automotive industrie warmte-koel- en luchttechnische installatiesproductieautomatiseringssystemen installaties voor de olie- gas- enpetrochemische industrie systemen voor de agrarische sectorzonnebanken dakkoffers containerhandlingsystemenafvalverwerkingsvoertuigen sigaren- en verpakkingsmachinescomponenten voor bulkhandling en afzuiginstallaties en systemenvoor explosie- en brandbeveiliging.

Als koploper in de sector vane-mobility bouwen wij zeer innovatieve en klimaatvriendelijk(elektrisch) transport. Hiervoor hebben wij uiteraard jouw talentnodig die samen met ons de bus van de toekomst wil bouwen.

Dithoudt in dat wij investeren in jouw talent! Wij zullen jou opleidentot een expert in jouwvakgebied

Functiebeschrijving

Nade opleiding kom je terecht binnen onze productieafdeling'afwerking'. Je wordt ingeschakeld voor montage aftesten enherstellen van pneumatische en mechanische onderdelen.

Jouw talenten ervaring zorgen ervoor dat onze bussen kunnenrijden!

Functie-eisen

Alvanaf jouw kindertijd had je een uitgesproken passie voor techniek.Daarom heb je een technische opleiding afgerond. Je houdt ervan omhet eindresultaat van jouw werk te zien.

Daarom besloot je om reedseen aantal jaren ervaring op te doen als mecanicien. Je bent opzoek naar een volgende carri restap als mecanicien in de automotivesector waarmee je echt jouw stempel kan drukken! Uiteraard beheersje vlot de Nederlandse taal zodat je zeker goed met jouw collega'skancommuniceren.

Arbeidsvoorwaarden

 • Voltijdsetewerkstelling in dagregime.
 • Absolute garantieop een vast contract na een succesvolle inloopperiode.
 • Zeer aantrekkelijke verloning.
 • Een uitstekende work-life balans.
 • Tewerkstelling in een file-vrije omgeving.
 • Voor mensen met ambitie zijn er heel watmogelijkheden.
 • deze vacature melden
  checkmark

  Thank you for reporting this job!

  Your feedback will help us improve the quality of our services.

  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
  Doorgaan
  Aanvraagformulier