IT Product owner - Generic Services
Crelan
Anderlecht, Belgium
8 uur geleden
source : OnlyEngineerJobs

Wat verwacht Crelan van jou? Jouw functie Als product owner kom je terecht in het team DASA, verantwoordelijk voor onder andere de end2end lifecycle van een klantendocument bij Crelan (Document Mgt, Document Archiving, Document Generation, Document Recognition,.

 • naast het beheer van enkele IT-specifieke tools. Je bent verantwoordelijk voor een aantal complexe software projecten waarbij je de belangrijke schakel bent tussen de business en het DevOps team.
 • Je coördineert de agile werking van de squad, inclusief organiseren en rapporteren van de sprint planning, daily standups, demo’s en retrospectives.

  Je identificeert veranderingen in de business en technologische trends die van invloed kunnen zijn op de geleverde diensten en producten.

  Je maakt projectplannen (release, timing, resources, ) op teneinde het project te realiseren binnen de afgesproken doelstellingen in lijn met de verwachtingen van de business.

  Je rapporteert over de SLA’s en operationele incidenten teneinde de business stakeholders de hoogte te houden van het behaalde kwaliteitsniveau van de verschillende applicaties in beheer van jouw squad.

  Je werkt mee aan de projectspecificaties in samenwerking met de business product owners en de betrokken business experts, rekening houdende met de strategie van Crelan Je identificeert en reageert op risico's die een impact kunnen hebben op ICT, zowel vanuit de business als vanuit het technologisch kader, met ondersteuning van senior collega's en / of hiërarchie.

  Je volgt je squad leden op en coacht deze op vlak van kwaliteit van ontwikkeling, analyses, testen,.. Je houdt jezelf continu op de hoogte houden van evoluties en ontwikkelingen binnen het functionele en technische domein van de squad Jouw troeven Je beschikt over een bachelor of master diploma Je hebt ervaring als product owner, business analyst of functioneel analyst Ervaring binnen de bancaire, financiële en verzekeringssector is een pluspunt Je bent een echte teamplayer en beschikt over goede communicatieve vaardigheden Je hebt een goed analytisch vermogen om de noden en verwachtingen te identificeren Je bent vlot tweetalig Nederlands / Frans.

  Kennis van Engels is een pluspunt Wat mag jij van Crelan verwachten? Crelan biedt je graag een fantastische werkervaring Wij zijn er van overtuigd dat onze medewerkers het verschil maken.

  Zij zijn onze talenten en dus de motor van onze onderneming en daar willen wij als coöperatieve bank zorgzaam mee omgaan.

  Wij bieden verschillende voordelen aan op vlak van verloning, opleiding en ontwikkeling. Wat mag je concreet verwachten?

  Een concurrentiële verloning in lijn met jouw ervaring. Het salarispakket wordt aangevuld met extralegale voordelen (o.a.

  maaltijdcheques, ecocheques, verzekeringspakket, ) en dankzij het flex income plan kan je een deel van jouw pakket zelf samenstellen volgens jouw behoeften : kies naargelang je noden voor extra voordelen met betrekking tot mobiliteit, work-life balance, sociale voordelen, Een aangename werkomgeving met heel wat professionele mogelijkheden en jobs die gekenmerkt worden door variatie, ruime verantwoordelijkheid en de mogelijkheid tot autonoom werken.

  Crelan beschikt over een breed scala aan opleidingen en stimuleert de interne mobiliteit binnen onze bank. Een mooi evenwicht werk / privé en glijdende uren.

  Homeworking is mogelijk. Een contract van onbepaalde duur.

  deze vacature melden
  checkmark

  Thank you for reporting this job!

  Your feedback will help us improve the quality of our services.

  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
  Doorgaan
  Aanvraagformulier