MEDEWERKER CATERING
Manpower
Beerse
2 dagen geleden

Job Description

Voor onze klant in Beerse zijn wij steeds op zoek naar gemotiveerde kandidaten om mee te helpen in de grootkeuken. Jouw taken bestaan uit het helpen in de broodjeskeuken, de afwas doen (met automatische machines) of meehelpen opscheppen in de cafetaria.

Client Description

Manpower Turnhout is specialist in de rekrutering van bedienden en geschoolde arbeiders voor de KMO market in ruime regio Kempen.

Wij bieden je uitzendwerk aan of vaste jobs voor onmiddellijke indiensttreding. Telkens weer gaan we voluit voor de 'perfect match' tussen werkgever en sollicitant.

Welcome to a world of opportunity!

Manpower Turnhout zoekt keukenmedewerkers

Candidate Profile

Wij zijn op zoek naar kandidaten met een hoge dosis motivatie, die flexibel zijn en Nederlands begrijpen en spreken. Ervaring in een (groot)keuken is mooi meegenomen, maar zeker geen vereiste.

Je start op ofwel om 7u30, 10u30 of 11u30. Je werkt telkens tot 15u30.

Client Offer

Je komt terecht in ons wervingsreserve en van zodra wij extra aanvragen ontvangen, wordt je ingeschakeld. Je kan zowel fulltime als parttime werken, afhankelijk van de binnenkomende planning.

Heb je interesse of wens je graag wat meer informatie? Contacteer ons via office.turnhout manpower.be of op het nummer 014 40 72 90. Tot snel!

Solliciteren
Bij de favorieten invoegen
Verwijder van favorieten
Solliciteren
Mijn E-mail
Door op "voortzetten" te klikken, gaat u ermee akkoord dat neuvoo uw persoonlijke gegevens verzamelt en verwerkt die u in dit formulier hebt verstrekt, om een ​​neuvoo-account te maken en u te abonneren op onze e-mailwaarschuwingen, in overeenstemming met ons Privacybeleid . U kunt uw toestemming te allen tijde intrekken door te volgen deze stappen .
voortzetten
Aanvraagformulier