HR Business Partner
JAN DE NUL
9308 Aalst België
6 dagen geleden

HR Business Partner

Het HR Staff Department staat in voor het A tot Z personeelsgebeuren van alle Jan De Nul bedienden. Dit gaat van het vinden van de beste kandidaat-organisatie match tot het geven van ondersteuning bij opbouwen van de loopbaan.

Om onze business te ondersteunen in het aantrekken van nieuwe profielen en te ondersteunen bij hun groei, zijn we op zoek naar een HR business Partner.

Als HR Business Partner ben je verantwoordelijk voor het uitwerken en implementeren van een coherent HR beleid in overeenstemming met de algemene bedrijfsstrategie en visie.

Je werkt overkoepelend over de verschillende domeinen binnen het HR Staff Department : Recruitment en Onboarding, Training en Development , Employer Branding, Organisatie & structuur, Performance Management,...

Jouw taken :

 • Je zet samen met jouw afdelingen de beleidslijnen uit voor een HR beleid dat inspeelt op de noden van het bedrijf en de medewerkers.
 • Je bent het eerste klankbord van de divisie -en afdelingshoofden rond hun organisatie en mensen waarbij je op regelmatige basis met hen afstemt over de de globale werking en de daarbij opkomende uitdagingen.
 • Je begeleidt afdelingen en organisaties in verandering en loopt met je verschillende businessdomeinen het hele traject door.
 • Je initieert, begeleidt en implementeert diverse HR-projecten.
 • Je coördineert de Recruiters in het wervings-en selectieproces teneinde de juiste profielen aan te trekken en aan te werven binnen jouw afdelingen.
 • Je maakt een selectie, onderhoudt en volgt de samenwerking met externe HR partners (coaching, employer branding, selectie,.
 • en volgt hun prestaties nauwgezet op.
 • Je bepaalt de content van het Competentie en Performancemanagement en volgt het hele proces hierrond nauwgezet op.
 • Profiel

  Je bent Master in een HR richting waarbij een ruime kennis binnen alle HR domeinen en de daar bijhorende processen een grote plus is.

  Je kan terugblikken op minstens 3 jaar ervaring binnen een gelijkaardige rol. Je bent pragmatisch, doelgericht en staat constant open voor verandering.

  Je beschikt over een groot netwerk binnen HR.

  Je hebt een goede Engelse en Franse talenkennis. Je verdiept je graag in een eerder technische omgeving en denkt steeds creatief na over mogelijke oplossingen.

  Wat wij bieden

  Via de JDN-Academy bieden we jou een permanent opleidingstraject aan.

  Een caring culture : via ons FIT-programma waken we over jouw welzijn. Er is aandacht voor beweging, voeding en een gezonde work-life balance.

  De kans om samen met je collega’s het verschil te maken, je te onderscheiden door creativiteit , innovatie en duurzaamheid .

  Door multidisciplinaire teams samen te stellen op maat van elk project, zetten we de juiste persoon steeds op de juiste plaats.

  Solliciteer nu

  Persoonlijke informatie Voornaam Achternaam Geboortedatum Formaat 31 / 12 / 1901 Nationaliteit Nationaliteit Contact informatie Adres Adres Stad Postcode Land Telefoon E-mail Bijlagen Foto Bestand selecteren Slechts één bestand.

  10 MB limiet.

  Toegestane types : png, jpg, jpeg. CV Bestand selecteren Slechts één bestand.

  10 MB limiet.

  Toegestane types : txt, pdf, doc, docx. Motivatiebrief Bestand selecteren Slechts één bestand.

  10 MB limiet.

  Toegestane types : txt, pdf, doc, docx. Ik aanvaard de . Ik accepteer de . Laat dit veld leeg

  Waar wil je werken?

  Wat is jouw opleiding?

  Wat wil je graag doen?

  deze vacature melden
  checkmark

  Thank you for reporting this job!

  Your feedback will help us improve the quality of our services.

  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
  Doorgaan
  Aanvraagformulier