Projectleider Duurzame installaties
Schouten Techniek
Noord-Holland - Kantoor Zwaag
3 dagen geleden

Wat ga jij doen?

Als Projectleider binnen Schouten Techniek draag jij de verantwoordelijkheid over de kwaliteit en het rendement van de projecten die onder jouw leiding worden uitgevoerd.

Hiernaast zorg je voor een goede afstemming met de opdrachtgever.

Wie zoeken wij?

Je bent verantwoordelijk voor de begeleiding van woningbouw projecten, met name gericht op duurzame projecten. Het is een functie waarbij je zowel technische als organisatorische vaardigheden moet bezitten.

Je bent in staat om snel te schakelen, kunt creatief denken en communiceert gemakkelijk met de verschillende stakeholders binnen een project.

Wat wij bieden

Een veelzijdige en uitdagende functie voor iemand met affiniteit met duurzame installaties. Je kunt rekenen op een prettige, informele en resultaatgerichte werksfeer.

De CAO Technisch Installatiebedrijf is van toepassing, hierin is opgenomen; 25 vakantiedagen, 13 ADV-dagen en goede pensioenregeling (met een ruime werkgeversbijdrage).

Verder hoort bij deze functie een auto, laptop en telefoon van de zaak. Op kantoor kun je iedere dag genieten van vers fruit in de kantine, heb je de mogelijkheid om gebruik te maken van onze vitaliteitscoach en geven we je alle ruimte voor inventiviteit en persoonlijke ontwikkeling.

En niet te vergeten werk je iedere dag samen met een ontzettend leuk team enthousiaste collega’s.

deze vacature melden
checkmark

Thank you for reporting this job!

Your feedback will help us improve the quality of our services.

Solliciteren
Mijn E-mail
Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
Doorgaan
Aanvraagformulier