INTERNAL KEY ACCOUNT MANAGER
Hays Response Antwerpen
Aartselaar, Antwerp, BE
1 dag geleden
source : Monster

Interieursector Goede kennis Engels en Frans Regio : Aartselaar Hays Response Antwerpen is op zoek naar een Internal Key Accountmanager voor een internationale speler in de interieursector.

Als Internal Key Accountmanager zal jij de administratieve taken op jou nemen. Zo zal je instaan voor het opstellen van creditnota's, het beantwoorden van inkomende mails en behandel je klachten en offertes.

Verder ondersteun je de Key Accounts en sta je dagelijks in contact met het fabriek in China en met hun klanten uit de USA.

Bovendien voer je ook een marktonderzoek uit om potentiële klanten of partners te ontdekken. After sales bij zowel internationale als nationale klanten zal ook deel uitmaken van je takenpakket.

Ten slotte, zal je ook aanwezig zijn op internationale vakbeurzen, klanten ontvangen op de showroom en hen adviseren over de producten.

Voor deze functie kijken we uit naar iemand die vooral de juiste motivatie toont. Je hebt een bachelordiploma op zak of een eerste werkervaring achter de rug en een zeer goede kennis van het Nederlands, het Engels en het Frans.

Bovendien heb je affiniteit met IT en kan je vlot werken met draaitabellen in Excel. Je hebt een passie voor interieurdecoratie en je bent gedreven om internationaal te groeien.

Verder ben je een dynamisch, gedreven persoon en ben je een administratieve duizendpoot met oog voor nauwkeurigheid. Ten slotte ben je vlot, flexibel en een logische denker.

Onze klant biedt een aantrekkelijk salarispakket, aangevuld met extralegale voordelen. Verder kom je terecht in een dynamisch team met open en down-

to-earth collega's in een financieel gezond bedrijf met internationale uitstraling en een gezonde ambitie. Naast het werk worden er vaak leuke activiteiten georganiseerd zoals buitenlandse trips, teambuilding en uiteten met de collega's.

Bovendien biedt onze klant doorgroeimogelijkheden en krijg je de mogelijkheid tot een interne en externe opleiding. Interesse in deze job als Internal Key Accountmanager in regio Aartselaar?

Reageer dan snel bij Kristien Vansteenkiste via onderstaande link of neem contact op via 03 / 202.79.82.

Solliciteren
Bij de favorieten invoegen
Verwijder van favorieten
Solliciteren
Mijn E-mail
Door op "voortzetten" te klikken, gaat u ermee akkoord dat neuvoo uw persoonlijke gegevens verzamelt en verwerkt die u in dit formulier hebt verstrekt, om een ​​neuvoo-account te maken en u te abonneren op onze e-mailwaarschuwingen, in overeenstemming met ons Privacybeleid . U kunt uw toestemming te allen tijde intrekken door te volgen deze stappen .
voortzetten
Aanvraagformulier