Geotechnisch ingenieur
Witteveen+Bos Belgium N.V.
Steenokkerzeel, Belgium
1 dag geleden
source : Graduateland

Deze mogelijkheid bieden wij u in de functie van geotechnisch ingenieur. In deze functie bent u verantwoordelijk voor de geotechnische advisering in veelal multidisciplinaire bouwkundige projecten.

U adviseert daarbij over het geotechnisch ontwerp en de aanleg van ondergrondse bouwwerken of waterbouwkundige projecten in België of in het buitenland.

Hierbij betrekt u diverse state-of-the-art technieken. Daarnaast houdt u zich bezig met het maken van geotechnische berekeningen.

Deze werkzaamheden voert u uit voor alle projectfasen vanaf de eerste onderzoeken tot en met de realisatie. U bent hierbij werkzaam op het snijvlak van geotechniek en constructies.

Afhankelijk van uw interesse zijn er volop doorgroeimogelijkheden binnen onze organisatie, zowel in de richting van specialist als richting projectleider.

Uw standplaats is Berchem of Steenokkerzeel.

Binnen de afdelingen Ondergrondse infrastructuur en Waterbouw, geotechniek en instandhouding werken internationaal in totaal circa 55 geotechnici aan uitdagende geotechnische vraagstukken.

Voorbeelden van projecten waaraan wij een belangrijke bijdrage leveren zijn de projecten voor het Havenbedrijf van Antwerpen, de Noord / Zuidlijn in Amsterdam, de Tweede Maasvlakte in Rotterdam, de Oosterweelverbinding en rivierverruimingsprojecten zoals het Grensmaasproject in Limburg en kunstmatige eilanden in de Kaspische Zee (Kazachstan).

Vanwege de groei van de adviesactiviteiten zijn wij op zoek naar nieuwe collega’s.

Wat wij vragen

 • een afgeronde universitaire opleiding burgerlijk ingenieur bouwkunde;
 • een gedegen technische basis : berekeningspaketten Plaxis, Deltares;
 • recent afgestudeerd of reeds enkele jaren werkervaring;
 • affiniteit met ondergrondse infrastructuur of waterbouw;
 • een analytische, ondernemende en ambitieuze instelling;
 • goede communicatieve vaardigheden.
 • Wat wij bieden

 • samenwerking met enthousiaste collega’s in multidisciplinaire teams;
 • veelzijdige en uitdagende projecten;
 • ruimte voor initiatief en verantwoordelijkheid;
 • gedegen begeleiding en een breed aanbod aan in- en externe opleidingen;
 • speciaal opleidingstraject voor pasafgestudeerden; het Starterstraject;
 • marktconform salaris en een goed pakket secundaire arbeidsvoorwaarden.
 • Wie wij zijn

  Witteveen+Bos is een advies- en ingenieursbureau, dat wereldwijd oplossingen biedt voor complexe, technische en maatschappelijke vraagstukken op het gebied van water, infrastructuur, milieu en bouw.

  Vanuit een inspirerende werkomgeving werken onze ruim 1.100 medewerkers in multidisciplinaire projectteams aan fascinerende projecten in binnen-

  en buitenland. Ons werk vraagt steeds om nieuwe kennis en verantwoordelijkheden, vandaar dat persoonlijke en vakinhoudelijke ontwikkeling essentieel is en gestimuleerd wordt.

  Onze medewerkers hebben de ambitie het beste uit zich zelf te halen en kwalitatief de beste resultaten te leveren. Er is ruimte voor eigen initiatief en ondernemerschap.

  De aandelen van ons bureau zijn in handen van onze eigen medewerkers.

  Solliciteren
  Bij de favorieten invoegen
  Verwijder van favorieten
  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "voortzetten" te klikken, gaat u ermee akkoord dat neuvoo uw persoonlijke gegevens verzamelt en verwerkt die u in dit formulier hebt verstrekt, om een ​​neuvoo-account te maken en u te abonneren op onze e-mailwaarschuwingen, in overeenstemming met ons Privacybeleid . U kunt uw toestemming te allen tijde intrekken door te volgen deze stappen .
  voortzetten
  Aanvraagformulier