Software Test Engineer in stabiel bedrijf
vind!
Ghent, Belgium
1 dag geleden
source : OnlyEngineerJobs

Hoe ziet jouw takenpakket eruit? Je maakt deel uit van het Development Team dat verantwoordelijk is voor de continue ontwikkeling van de softwarepakketten.

Vanuit jouw functie als Software Test Engineer ga je na of de ontwikkelde producten voldoen aan de vooropgestelde functionele vereisten.

Daarnaast denk je ook mee omtrent mogelijke oplossingen, gaande van functionele requirements tot concrete aanpassingen in de productoplossingen.

Tenslotte is het ook jouw taak om -waar opportuun- checks te automatiseren met commerciële en zelfgebouwde tools. Wat maakt jou de geknipte kandidaat?

Indien je niet voldoet aan één of meerdere van de hieronder vermelde competenties, laat dit je dan niet meteen afschrikken.

 • Bel of mail ons om gerichter af te stemmen, zo kunnen wij je kandidatuur persoonlijk verder inschatten. Je genoot een hogere opleiding;
 • Je hebt ervaring in functioneel testen; Je hebt een technische achtergrond. Kennis van een scriptingtaal is een pluspunt;
 • Je bent analytisch, werkt gestructureerd en nauwkeurig; Je kan goed documenteren en hebt een hands-on en can-do mentaliteit;
 • Je communiceert vlot en to the point en kan je gemakkelijk aanpassen aan het niveau van je gesprekspartner; Je bent vlot in de omgang met klanten en collega's;
 • Naast Nederlands spreek je ook goed Engels. Kennis Frans is een pluspunt. Wat biedt jouw nieuwe werkgever? Onze klant bied je een uitdagende en verantwoordelijke functie met een gevarieerd takenpakket.

  Naast een competitieve wedde geniet je van diverse extralegale voordelen. Je werkt filevrij in regio Gent binnen een omgeving met een gezond evenwicht werk-privé.

  Onze klant is een toonaangevend bedrijf dat software voor laboratoria ontwikkelt. De onderneming is stabiel en financieel gezond en marktleider in haar sector.

  De activiteiten van het bedrijf zijn verspreid in Europa en het hoofdkantoor is in Gent gevestigd.

  deze vacature melden
  checkmark

  Thank you for reporting this job!

  Your feedback will help us improve the quality of our services.

  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
  Doorgaan
  Aanvraagformulier