Onderhoudstechnieker Nachtpost
Manpower
Kinrooi
4 uur geleden

Job Description

In de functie van onderhoudstechnieker zal je instaan voor het algemene preventieve onderhoud van de machines, alsook voor het oplossingen van storingen.

Je krijgt zowel met elektrische als mechanische storingen te maken.

Client Description

Manpower Permanent Placement is de selectiedivisie van Manpower die zowel gemotiveerde schoolverlaters als ervaren professionals verderhelpt in de zoektocht naar een nieuwe vaste uitdaging.

Voor onze klant te Noord-Limburg zijn we momenteel op zoek naar een allround onderhoudstechnieker in vaste nachtpost.

Candidate Profile

Heb jij minimum een A2 diploma in een technische richting? Heb jij reeds een eerste ervaring als onderhoudstechnieker achter de rug?

Heb jij een goede kennis van PLC, hydraulica en pneumatica? Ben jij flexibel en tevens een echte teamplayer? Lees dan zeker verder, want dan ben jij misschien wel de perfecte kandidaat voor deze vacature.

Client Offer

Je komt terecht in een groeiende KMO met een aangename werksfeer. Je werkt in een filevrije omgeving en zal tewerkgesteld worden in de vaste nachtpost.

Hiertegenover staat natuurlijk een loon naargelang jouw ervaring, aangevuld met enkele extralegale voordelen.

Lijkt dit alles jou wel interessant? Stuur dan snel je CV naar lien.carolus manpower.be of solliciteer via de link!

Solliciteren
Bij de favorieten invoegen
Verwijder van favorieten
Solliciteren
Mijn E-mail
Door op "voortzetten" te klikken, gaat u ermee akkoord dat neuvoo uw persoonlijke gegevens verzamelt en verwerkt die u in dit formulier hebt verstrekt, om een ​​neuvoo-account te maken en u te abonneren op onze e-mailwaarschuwingen, in overeenstemming met ons Privacybeleid . U kunt uw toestemming te allen tijde intrekken door te volgen deze stappen .
voortzetten
Aanvraagformulier