tijdelijk aankoopassistent
Randstad
Beringen, Limburg
4 dagen geleden

job description

Voor een bedrijf te Beringen zijn wij op zoek naar een tijdelijk aankoopassistent.Samen met de andere assistenten ondersteun je de Aankopers.

Je zorgt voor een vlekkeloze administratie binnen de afdeling waarbij je voornaamste taken bestaan uit orderbevestigingen, data entry van artikels, opvolging van monsters en van maatschema's, het afdrukken van rapporten voor de aankoper, enz.

Naast de administratie vormen de contacten met de verschillende leveranciers op internationaal niveau een belangrijk aspect van jouw functie.

Je volgt de bestellingen en de leveringen nauwgezet op en waakt erover dat alles tijdig voorradig is.Verder tref je de voorbereidingen voor onze publicitaire acties (promoties, folderartikelen, ..).

qualification

 • Je genoot een hogere opleiding in een administratieve richting en werkt vlot met Excel.- Kennis van SAP is een voordeel doch geen must.
 • Je drukt je vlot uit in het Nederlands en spreekt en schrijft vlot in het Engels.- Je speelt kort op de bal en durft kordaat te zijn en beslissingen te nemen.
 • Snelheid en nauwkeurigheid zijn zeer belangrijk omdat een kleine vertraging of tikfout soms grote gevolgen heeft gezien jouw functie aan het begin van het bedrijfsproces zit.
 • Je bent een teamplayer en dat betekent bij ons dat je jouw job zelfstandig en verantwoordelijk uitoefent en dat je beschikt over een gezonde dosis dynamiek, stressbestendigheid en flexibiliteit.
 • Een interessante job met veel leermogelijkheden binnen een dynamisch team
 • Step 2
  Solliciteren
  Bij de favorieten invoegen
  Verwijder van favorieten
  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "voortzetten" te klikken, gaat u ermee akkoord dat neuvoo uw persoonlijke gegevens verzamelt en verwerkt die u in dit formulier hebt verstrekt, om een ​​neuvoo-account te maken en u te abonneren op onze e-mailwaarschuwingen, in overeenstemming met ons Privacybeleid . U kunt uw toestemming te allen tijde intrekken door te volgen deze stappen .
  voortzetten
  Aanvraagformulier