Moni op kamp met kinderen of jongeren met een verstandelijke beperking
11.11.11
Gent, Belgium
4 dagen geleden

Jouw profiel

Op kamp met Bloemenstad, daar maak je écht het verschil.

Hou je van een uitdaging? Je bent min. 16 jaar? Wil je de wereld van personen met een beperking leren kennen? Wil je een onvergetelijke week kamp in de zomer beleven?

Niet twijfelen, maar doen!!! Bloemenstad verlegt je grenzen.

Bloemenstad organiseert kampen en vakanties voor personen (kinderen, jongeren en volwassenen) met een verstandelijke beperking.

Wij zijn op zoek naar vrijwilligers van minstens 16 jaar (of het jaar waarin je 16 wordt) die zich willen engageren als monitor op kamp.

Een kamp duurt één week en gaat door op verschillende locaties. De kampen zijn met overnachting en voor de vrijwilligers volledig gratis.

Je komt terecht in een enthousiaste bende jonge vrijwilligers die zich samen inzetten voor onze doelgroep en ook zelf enorm genieten van een toffe week! Sowieso maak je nieuwe vrienden en beleef je onvergetelijke avonturen!

Er zijn per kampweek verschillende groepen. Je kan als moni zelf je voorkeur geven voor een bepaalde groep bij je inschrijving (bv.

kinderen met een lichte verstandelijke beperking, jongeren met matige verstandelijke beperking, volwassenen met een lichte verstandelijke beperking, volwassenen met een diepe verstandelijke beperking, .

 • en komt dan in een moniploeg van 3 tot 7 monitoren terecht waarvan één persoon de hoofdmoni is. Je kan ook rekenen op ondersteuning van een secretariaat ter plaatse (kampverantwoordelijke).
 • s Avonds als de deelnemers in bed zitten komen de moni's van alle groepen samen om gezellig de dag af te sluiten en nog wat na te praten met een hapje en drankje. Sfeer verzekerd!

  Taakomschrijving

  Bekijk alle kampen en vakanties in juli en augustus via

  Juli of augustus? Zin in een lang kamp of eerder een vierdaagse? Zin in dichtbij of ver weg? Met of zonder thema? Veel of weinig comfort?

  Met kinderen, jongeren of volwassen? Met één of meerdere groepen?

  Zoveel kampen, zoveel keuze! Bloemenstad maakt onderscheid tussen : hoofdkampen, themakampen en MOVE-weken. Een hele zomer lang 12 kampen in Maria-

  Aalter, Kasterlee, Gent en de Ardennen!

  De moni's allerlei activiteiten voor hun groep : van een avontuurlijk bosspel tot een gezellige kookactiviteit, van een ontspannende wandeling tot een knutselnamiddag, van een gekke verkleedpartij tot een snoezelactiviteit, van een uitstap naar zee tot een sportieve kajaktocht, .

 • De activiteiten die aangeboden worden zijn uiteraard op maat van de mogelijkheden van de deelnemers.
 • Als vrijwilliger bij Bloemenstad krijg je...

 • Gratis verblijf, voeding, activiteiten en verzekering voor vrijwilligers (incl. gratis pintjes en frisdrank 's avonds!)
 • Vrijwilligersverzekering
 • De mogelijkheid om je stage te doen (om je attest animator in het jeugdwerk te behalen). Want Bloemenstad is een erkende stageplaats.
 • Je leert een bende toffe mensen kennen (van alle provincies)
 • Je biedt de deelnemers een onvergetelijk kamp / vakantie en krijgt op het einde van het kamp een dikke knuffel van hen
 • Je wordt uitgenodigd voor alle Bloemenstadactiviteiten (monibedanking eind september, teambuildingweekend voor monitoren in oktober, themadag, nieuwjaarsreceptie, vormingsweekend,...)
 • Je kan deelnemen aan de vorming van Bloemenstad
 • Je leert zelf ontzettend veel bij en verlegt je grenzen
 • Je verzekert jezelf van een zalige zomer!
 • Met andere woorden : Bloemenstad is een gewéldige vrijwilligersorganisatie waar je gewaardeerd wordt en de mogelijkheid hebt om zelf je engagement te bepalen.

  Unieke ervaring gegarandeerd ! Vanaf 16 jaar is iedereen welkom om moni te worden bij ons. Geef een seintje via en we vertellen je alles wat je nog graag wil weten!

  Ook via vind je allerlei info over onze werking.

  Hopelijk tot heel snel!

  Solliciteren
  Bij de favorieten invoegen
  Verwijder van favorieten
  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "voortzetten" te klikken, gaat u ermee akkoord dat neuvoo uw persoonlijke gegevens verzamelt en verwerkt die u in dit formulier hebt verstrekt, om een ​​neuvoo-account te maken en u te abonneren op onze e-mailwaarschuwingen, in overeenstemming met ons Privacybeleid . U kunt uw toestemming te allen tijde intrekken door te volgen deze stappen .
  voortzetten
  Aanvraagformulier