Medisch laboratoriumtechnoloog
Ziekenhuis Oost - Limburg
Genk, Belgium
4 dagen geleden

Situering van de functie

De medisch laboratoriumtechnoloog (M / V / X) is actief binnen divisie 1 (moeder en kind) of divisie 7 (medisch-diagnostische diensten) en rapporteert aan het hoofd medisch laboratoriumtechnoloog of het hoofd labo IVF en administratie.

Je hebt jouw werkterrein in de klinische chemie, hematologie, microbiologie, histologie, (niet-)gynaecologische cytologie of fertiliteit.

Afhankelijk van het werkterrein werk je nauw samen met de klinisch biologen, de pathologen of de gynaecologen en de vroedkundigen.

Het doel hierbij is het correct uitvoeren van de laboanalyses ten einde juiste resultaten terug te koppelen naar de arts en patiënt.

Takenpakket

Je voert de analyses en technische handelingen binnen het laboratorium van jouw specialisatie (respectievelijk klinische chemie, hematologie, microbiologie, histologie, (niet-)gynaecologische cytologie of fertiliteit) correct uit.

Je staat in voor een kwalitatieve verwerking en opvolging van de stalen volgens het kwaliteitshandboek. Je denkt mee over de organisatie van het laboratorium om een efficiënte en kwaliteitsvolle werking te verzekeren.

Bijkomend zorg je voor een correcte uitvoering van de dienstspecifieke taken.

Aanwervingsvoorwaarden

 • Je bent houder van een diploma van gegradueerde of professionele bachelor in de biomedische laboratoriumtechnologie optie medische laboratoriumtechnologie.
 • Aanbod

 • Tewerkstellingspercentage : 75% - 80% - 100%
 • Campus : Sint-Jan (Genk), Maas en Kempen (Maaseik)
 • Weddeschaal volgens schaal BV1 / 2 / 3 het bruto geïndexeerd maandloon bedraagt min. 2.634 EUR en max. 4.415 EUR bruto.
 • Dit wordt aangevuld met vakantiegeld, een eindejaarspremie, maaltijdcheques (€4) en een groepsverzekering (3% van het totale brutoloon) met bijdrage werknemer en werkgever.

  deze vacature melden
  checkmark

  Thank you for reporting this job!

  Your feedback will help us improve the quality of our services.

  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
  Doorgaan
  Aanvraagformulier