Field Service Engineer
Daikin
Ostend, Belgium
4 dagen geleden
source : OnlyEngineerJobs

Wij zijn momenteel op zoek naar gemotiveerde medewerkers met kennis in de koeltechniek. Wil je deel uitmaken van een gezond bedrijf dat leider is in duurzame klimaatoplossingen voor zowel industrieel, commercieel als residentieel gebruik?

Job inhoud Als Field Service Engineer ben je verantwoordelijk voor het inbedrijfstellen, herstellen en onderhouden van warmtepomp-, airco- en commerciële koelinstallaties.

Je bent het aanspreekpunt voor de klant bij technische storingen Je gaat de baan op naar klanten en rapporteert over de uitgevoerde werkzaamheden Je lost complexe technische problemen op Je werkt meestal zelfstandig, maar je staat in nauw contact met collega’s en klanten Je communiceert vlot en klantgericht Je stelt problemen vast en probeert ze op te lossen Indien nodig, selecteer je de nodige wisselstukken en maak je een offerte Je geeft technisch advies per telefoon of e-mail Je geeft technische opleidingen aan professionele klanten in ons opleidingscentrum Profiel Jouw profiel : Je hebt een bachelor diploma elektromechanica, klimatisatie Je streeft ernaar een technisch expert te worden binnen een hoogtechnologische omgeving Je bent tweetalig Nederlands / Frans en Engelse technische literatuur is geen probleem voor jou Je werkt proactief en je wil je klant de beste service bieden Je bent stressbestendig, je functioneert efficiënt, ook bij moeilijke situaties Je kan efficiënt en snel reageren op veranderingen of problemen, vragen van onze klanten Het spreekt voor zich dat je kwaliteit in je werk uiterst belangrijk vindt Je streeft naar customer delight’, samen met de collega’s van jouw team Je beschikt over een rijbewijs B Aanbod Bij Daikin kan je rekenen op een afwisselende job, bij een internationale marktleider, die mensen stimuleert om door te groeien en in teamverband te werken.

Vanaf je start kan je rekenen op grondige interne training en persoonlijke begeleiding. Een competitief salaris dat wordt aangevuld met een aantrekkelijk pakket extra legale voordelen.

Spreekt ons voorstel jou aan? Ben je benieuwd wat je carrièremogelijkheden kunnen zijn bij Daikin? Aarzel niet om je CV en motivatie op te sturen naar .

Misschien is dit ook iets voor u

deze vacature melden
checkmark

Thank you for reporting this job!

Your feedback will help us improve the quality of our services.

Solliciteren
Mijn E-mail
Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
Doorgaan
Aanvraagformulier