Laborant
Umicore
Antwerp, Antwerp, Belgium
3 dagen geleden
source : Jobat

Wat jij zal doen

Je voert analyses uit op verschillende grondstoffen, tussenproducten en eindproducten en leefmilieustalen. Afhankelijk van het type product volg je hiervoor de opgelegde procedures en maak je gebruik van verschillende analysetechnieken.

Je documenteert op een accurate wijze de resultaten in het systeem. Je bespreekt de resultaten, meldt afwijkingen en zoekt naar oorzaken en verklaringen.

Je volgt de werking op van de apparatuur, maakt voorstellen tot verbetering en draagt bij tot het analytisch onderzoek binnen het Analyselabo.

Over Umicore

Umicore is een wereldspeler in materiaaltechnologie. Een stabiele internationale groep en tegelijkertijd een op en top Belgisch bedrijf met vier vestigingen in ons land.

Wij ontwikkelen technologieën en produceren materialen voor hoogwaardige zonnecellen gebruikt in satellieten, herlaadbare batterijen, led-toepassingen, katalysatoren.

 • Via recyclage halen we kostbare metalen uit onder meer laptops en gsm's.
 • Over PMR

  In onze afdeling PMR produceren we chemische producten op basis van basis- en edelmetalen. De sleutel tot ons succes is innovatie.

  We zoeken steeds naar nieuwe werkwijzen en nieuwe ideeën om metalen duurzaam te produceren en te recycleren. Stel je eens voor wat jij binnen zo’n uitdagende afdeling zou kunnen doen.

  ALS WIJ EEN WERELDLEIDER KUNNEN WORDEN IN RECYCLAGE EN SCHONE MOBILITEIT, WAT ZOU JIJ DAN KUNNEN DOEN? Naar wie we op zoek zijn

  Je hebt een diploma professionele bachelor in de chemie of gelijkwaardig door ervaring. Ervaring is een pluspunt. Je hebt een goede kennis van Excel en Word.

  Je hebt een zeer goede kennis van het Nederlands en het Engels.

  Je werkt nauwkeurig, efficiënt en kunt omgaan met gezonde stress. Je neemt graag het ownership op over je takenpakket. Je bent energiek en hecht belang aan een prettige werksfeer. Wat we aanbieden

  Om de toekomst vorm te geven, tonen we vandaag al de weg. Als bedrijf én als werkgever. Onze bedrijfscultuur garandeert dat iedereen ideeën kan uitwisselen en expertise opbouwen, ongeacht gender, achtergrond of afkomst.

  We bieden een competitief loon en alle voordelen zoals maaltijdcheques, groepsverzekering, hospitalisatieverzekering,...

  die je mag verwachten van een top employer.

  deze vacature melden
  checkmark

  Thank you for reporting this job!

  Your feedback will help us improve the quality of our services.

  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
  Doorgaan
  Aanvraagformulier