accounting analyst in sint-jans molenbeek
Randstad
Sint-Jans-Molenbeek, Brussels Hoofdstedelijk Gewest
6 dagen geleden

job description

Heb je een voorliefde voor administratieve en boekhoudkundige taken? Spreek je vlot Nederlands en Frans? Heb je oog voor detail en werk je graag in team?

Dan is deze functie wellicht iets voor jou. Stuur jouw CV door naar brussel 681 randstad.be of bel naar 02 362 0421. - Analyseren, controleren en corrigeren van een geheel van boekhoudgegevens (bv.

kosten, rechtstreekse en onrechtstreekse inkomsten, stockbewegingen, balans). - Corrigeren en oplossen van de ondervonden problemen en / of een eerste oplossing aanreiken aan de manager of coördinator teneinde de kwaliteit van de boekhoudprocessen en werkmethodes te verbeteren.

 • Ontwikkelen en bijwerken van de verschillende cycli van procedures en controlepunten van de transactionele activiteiten teneinde bij te dragen tot de optimalisering en de bijwerking van de cycli en procedures.
 • Opvolgen en controleren van de implementatie en uitvoering van de dashboards / KPI's van deverschillende cycli. - Functioneren als contactpersoon voor alle operationele vragen van het departement, van de interne enexterne klanten (leveranciers, audit,..)
 • qualification

 • Je hebt een economische of boekhoudkundige bachelor met een ervaring van 6 tot 12 maanden- Eveneens goed : je hebt een diploma secundair onderwijs (met focus op economie of boekhouden) met 5 jaar ervaring in een gelijkaardige functie.
 • Je kan goed overweg met boekhoudkundige software en MS office. - Je kan zelfstandig werken maar bent ook een teamplayer.
 • Je hebt oog voor detail en werkt nauwkeurig. - Marktconform salaris vanaf 2000 bruto, aangevuld met maaltijdcheques van 5,08 €.
 • 100 % terugbetaling van woon werkverkeer.
 • Solliciteren
  Bij de favorieten invoegen
  Verwijder van favorieten
  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "voortzetten" te klikken, gaat u ermee akkoord dat neuvoo uw persoonlijke gegevens verzamelt en verwerkt die u in dit formulier hebt verstrekt, om een ​​neuvoo-account te maken en u te abonneren op onze e-mailwaarschuwingen, in overeenstemming met ons Privacybeleid . U kunt uw toestemming te allen tijde intrekken door te volgen deze stappen .
  voortzetten
  Aanvraagformulier