magazijnier gezocht voor een groeiend bedrijf op de luchthaven
Randstad
Machelen, Vlaams-Brabant
10 dagen geleden

job description

Topmagazijniers (met ervaring met werken op de luchthaven) gezocht met heftruckattest!Als magazijnier heb je heel wat verantwoordelijkheden.

Je staat in voor het laden en lossen van trucks, zelfstandig bouwen van paletten / containers en vrachten. Tot slot breng je de veiligheidsnetten aan volgens de procedure.

qualification

We zoeken enthousiaste, gemotiveerde magazijniers die graag de handen uit de mouwen steken, ruimtelijk inzicht hebben en echte teamplayers zijn.

Ervaring op de luchthaven is een pluspunt.Een zeer goede kennis van het Nederlands en een basiskennis Engels zijn belangrijk om op een juiste en veilige manier de paletten samen te stellen.

We bieden een voltijdse job met een flexibel uurrooster (ook weekends en feestdagen) voor een aantrekkelijk loon aangevuld met maaltijdcheques van 8 euro.

Na je periode als uitzendkracht maak je kans op een vast contract.Ben jij de persoon die we zoeken? Bel ons dan snel op.

Step 2
Solliciteren
Bij de favorieten invoegen
Verwijder van favorieten
Solliciteren
Mijn E-mail
Door op "voortzetten" te klikken, gaat u ermee akkoord dat neuvoo uw persoonlijke gegevens verzamelt en verwerkt die u in dit formulier hebt verstrekt, om een ​​neuvoo-account te maken en u te abonneren op onze e-mailwaarschuwingen, in overeenstemming met ons Privacybeleid . U kunt uw toestemming te allen tijde intrekken door te volgen deze stappen .
voortzetten
Aanvraagformulier