techniekers elektriciteit - regio brugge
Randstad
Hasselt, Limburg
17 dagen geleden

job description

Voor een energiedistributeur zijn we op zoek naar techniekers elektriciteit die vooral zullen werken in de regio Brugge-

Middenkust.Als technieker ben je zelfstandig op pad met je dienstvoertuig. Je leert jouw regio kennen als je broekzak : je weet alle meterkasten staan en kent de kabelverbindingen beter dan het stratenplan.

Je bent de hele dag buiten en komt voortdurend onder de mensen, want jij brengt nieuwe aansluitingen tot bij iedereen.Wat doe je concreet?

Met de glimlach nieuwe aansluitingen voor elektriciteit en gas verzorgen. De klant uit de nood helpen met herstellingen en aanpassingen.

Elke dag is anders. Verwacht je aan een gevarieerde job. Naargelang jouw interesse kan je je ontwikkelen in verschillende richtingen : storingen en defecten oplossen, schakelingen op het net uitvoeren of ontwerpen.

qualification

 • Een technische scholing, een goede basis in elektriciteit en vooral veel goesting. - Je wordt bij het bedrijf verder opgeleid met het oog op veilig werken en piekfijne kwaliteit.
 • Je beschikt over een rijbewijs B.- Je hebt een goede kennis Nederlands. Wij bieden : Het loonpakket bestaat, naast een aantrekkelijk loon, uit heel wat fijne voordelen zoals maaltijdcheques, premies, verzekeringen voor het hele gezin en natuurlijk korting op je energiefactuur.
 • Je werkt hard, maar kan ook hard genieten dankzij een mooie verlofregeling.

  Solliciteren
  Bij de favorieten invoegen
  Verwijder van favorieten
  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "voortzetten" te klikken, gaat u ermee akkoord dat neuvoo uw persoonlijke gegevens verzamelt en verwerkt die u in dit formulier hebt verstrekt, om een ​​neuvoo-account te maken en u te abonneren op onze e-mailwaarschuwingen, in overeenstemming met ons Privacybeleid . U kunt uw toestemming te allen tijde intrekken door te volgen deze stappen .
  voortzetten
  Aanvraagformulier