MAGAZIJNBEDIENDE MET RIJBEWIJS C!
manpower
Groot-Bijgaarden, Belgium
7 dagen geleden

Job Description

In deze functie is jouw belangrijkste taak, het controleren van de laadkade. Je kijkt de bestellingen na op juist- en volledigheid, volgens de leverbonnen en de facturen.

Je controleert de etiketten, checkt of de volumes terechtkan in de vrachtwagen en / of camionette en of alles per route klaarstaat.

Client Description

Onze klant is een specialist in fijne vleeswaren. Om hun team te versterken kijken we met hen uit naar een magazijnbediende met rijbewijs C.

Candidate Profile

Beschik je over een rijbewijs C én heb je al ervaring in magazijnswerk (idealiter in voeding)? Spreek en begrijp je goed Nederlands en ben je zeer nauwkeurig ingesteld?

Ben je daarnaast polyvalent en vindt je het ok om in piekperiodes wat langer te werken? Ben je bereid om te werken in een uurrooster van 10 tot 19u (op vrijdag tot 16-

17u)? Stel je dan kandidaat!

Client Offer

Een afwisselende functie bij een bedrijf in volle groei! Interimfunctie met optie vast.

Bezorg ons jouw cv via office.Grootbijgaarden manpower.be of bel ons op 02 / 893 72 40.

Solliciteren
Bij de favorieten invoegen
Verwijder van favorieten
Solliciteren
Mijn E-mail
Door op "Doorgaan" te klikken, gaat u ermee akkoord dat neuvoo uw persoonlijke gegevens verzamelt en verwerkt die u in dit formulier hebt verstrekt, om een ​​neuvoo-account te maken en u te abonneren op onze e-mailwaarschuwingen, in overeenstemming met ons Privacybeleid . U kunt uw toestemming te allen tijde intrekken door te volgen deze stappen .
voortzetten
Aanvraagformulier