ONDERHOUDSMECANICIEN
Accent
Poperinge, BE
5 dagen geleden

Onze klant is een jong en dynamisch bedrijf.Op een flexibele manier biedt men hun klanten innovatieveoplossingen aan inzake mechanisch & elektrisch on-derhoudconstructie en montage van technische installaties alsook hetplaatsen en aansluiten van zonnepanelen.

Men telt 8 jaar naoprichting reeds 90 medewerkers en behaalde in 2010 een omzet van 8miljoen EUR. Zij staan garant voor een kordate snelle en duurzameaanpak wat leidt tot een stevigeklantenrelatie.

Functiebeschrijving

Alsonderhoudsmecanicien sta je in voor het preventief en curatiefonderhoud van technische installaties en dit op mechanisch vlakgaande van het smeren van kettingen vervangen van riemen en lagerstot het aanpassen van motoren?

Tevens behoort het monteren enherstellen van de machines tot jou takenpakket. Ten slotte biedt jetechnische ondersteuning aan de afdelingen productie kwaliteitonderhoudenz.

Functie-eisen

Jehebt een technische opleiding genoten of gelijkwaardig doorervaring. Je hebt een sterke interesse in mechanica Je hebt oogvoor detail en gaat nauwkeurig te werk.

Je kan zelfstandig werkenmaar bent ook een teamplayer Je bent een problemsolver Je draagt deveiligheidsvoorwaarden hoog in het vaandel Je stelt je klantgerichtop

Arbeidsvoorwaarden

 • Zeerdegelijk werkmateriaal
 • Bedrijfswagen om jeverplaatsingen te doen.
 • Motiverendverloningspakket.
 • deze vacature melden
  checkmark

  Thank you for reporting this job!

  Your feedback will help us improve the quality of our services.

  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
  Doorgaan
  Aanvraagformulier