allround administratief bediende
Randstad
Olen, Antwerpen
11 dagen geleden

job description

Voor een bedrijf in Olen is Tempo-Team op zoek naar een allround administratief bediende. Je voornaamste opdrachten zullen bestaan uit het onthaal (bezoekers / telefoon / mail / post), de administratie van de bestellingen (opmaak / opvolging) en de behandeling van retours / betwistingen.

Ook sta je in voor de boekhouding van aan- en verkoopfacturen, debiteurenbeheer en BTW aangifte. Je biedt ondersteuning en opvolging aan het verkoopteam, webshop en klanten.

Je werkt mee aan mailings, staalgave, e-marketing en telefonische verkoop. Verder geef je administratieve bijstand aan management / productie en sta je in voor het algemeen klassement.

qualification

Je beschikt over een bachelor diploma in een relevante richting (of gelijkwaardig door ervaring).Je bent vlot meertalig (Nederlands, Frans en Engels), goede kennis van het Frans is een must.

Kennis van het Adobe-pakket (inDesign, Photoshop, Illustrator) is een grote plus.Je bent commercieel ingesteld, geëngageerd en je hebt een professionele houding.

Je bent een echte teamplayer en kan werken in een dynamische en flexibele omgeving. Wij bieden jou een uitdagende, gevarieerde functie met uitzicht op een vast contract in een bedrijf met familiale sfeer.

Solliciteren
Bij de favorieten invoegen
Verwijder van favorieten
Solliciteren
Mijn E-mail
Door op "voortzetten" te klikken, gaat u ermee akkoord dat neuvoo uw persoonlijke gegevens verzamelt en verwerkt die u in dit formulier hebt verstrekt, om een ​​neuvoo-account te maken en u te abonneren op onze e-mailwaarschuwingen, in overeenstemming met ons Privacybeleid . U kunt uw toestemming te allen tijde intrekken door te volgen deze stappen .
voortzetten
Aanvraagformulier