Concept ingenieur automotive
Whoohoo
West-Vlaanderen
14 dagen geleden

Over het bedrijf

Het bedrijf is internationaal actief in de automotive sector. Hierdoor slepen ze de meest uitdagende en afwisselende projecten binnen.

Ze hechten veel waarde aan hun werknemers en voorzien dan ook steeds een opleidingstraject op maat en maken interne doorgroeimogelijkheden mogelijk! De familiale sfeer en horizontale structuur breiden ze uit met een aantrekkelijk verloningspakket aangevuld met extralegale voordelen.

Over de functie

Als concept ingenieur in de automotive heb je de unieke kans om betrokken zijn van het concept tot uitvoering. Je werkt het concept uit op basis van de noden de klant, maar gaat ook steeds op zoek naar de nieuwste ontwikkelingen op de markt.

Je werkt daarbij nauw samen met de interne en externe stakeholders. De uitwerking van het project doe je samen met de projectleider, mechanical, electrical en automation engineers.

Je gaat ook steeds de prototype gaan uittesten en eventuele verbeteringen gaan formuleren. Deze technische zijde combineer je ook met de uitwerking van de financiële zijde.

Functie eisen

 • Je beschikt over een hoger technisch diploma elektromechanica / control engineering / werktuigkunde / mechanische energie / autotechnologie
 • Je beschikt minimum over 2 jaar relevante ervaring
 • Je brengt graag de verschillende technieken samen en combineert dit graag met people management. Je kan dan ook goed communiceren met verschillende partijen en het overzicht over verschillende projecten bewaren.
 • Sporadisch reizen vormt voor jou geen probleem
 • Jouw passie voor conceptueel ontwerp combineer je met een creatieve mindset
 • Step 2
  Solliciteren
  Bij de favorieten invoegen
  Verwijder van favorieten
  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "voortzetten" te klikken, gaat u ermee akkoord dat neuvoo uw persoonlijke gegevens verzamelt en verwerkt die u in dit formulier hebt verstrekt, om een ​​neuvoo-account te maken en u te abonneren op onze e-mailwaarschuwingen, in overeenstemming met ons Privacybeleid . U kunt uw toestemming te allen tijde intrekken door te volgen deze stappen .
  voortzetten
  Aanvraagformulier