ORDERPICKER/LADER (m/v)
Synergie s.r.o.
Oudenaarde
1 dag geleden

We zijn op zoek naar een medewerker die op de laad- en losafdeling kan worden ingezet. Je zal samen met een collega instaan voor het laden en lossen van de vrachtwagens.

Dit gaat zowel om manueel werk als heftruckwerk. Je werkt van maandag tem vrijdag volgens volgens uurrooster : 8u40-18u en op vrijdag 8u40-13u15.

Profiel :

Je kan bij voorkeur al ervaring voorleggen in een job als lader / losser. Je kan vlot overweg met de heftruck. Het is een pluspunt als je in het bezit bent van een heftruckattest.

Zo niet, moet je dan ook bereid zijn om het via Synergie te behalen na een opleiding. Je kan in dagdienst werken en je bent fysiek in goede conditie voor manueel laadwerk.

Aanbod : Job in dagdienst

Onmiddellijke opstart

Vast contract na positieve interimperiode

Solliciteren
Bij de favorieten invoegen
Verwijder van favorieten
Solliciteren
Mijn E-mail
Door op "voortzetten" te klikken, gaat u ermee akkoord dat neuvoo uw persoonlijke gegevens verzamelt en verwerkt die u in dit formulier hebt verstrekt, om een ​​neuvoo-account te maken en u te abonneren op onze e-mailwaarschuwingen, in overeenstemming met ons Privacybeleid . U kunt uw toestemming te allen tijde intrekken door te volgen deze stappen .
voortzetten
Aanvraagformulier