Dispatcher
Manpower
Diegem
5 dagen geleden

Job Description

Voor onze klant, een zeer grote speler op de internationale transportmarkt, zijn wij op zoek naar een Dispatcher die verantwoordelijk wordt voor de intake en opvolging van transportopdrachten van verschillende klanten.

In je nieuwe functie sta je o.a. in voor de samenstelling van de lading zodat de capaciteiten zo efficiënt mogelijk worden benut.

Hierbij streef je naar een optimaal rendement en stel je prioriteiten. Bovendien ben je verantwoordelijk voor de effectieve opvolging van de transporten en zoek je naar snelle oplossingen bij operationele problemen.

Client Description

Manpower Permanent Placement is de rekruterings- en selectieafdeling binnen de ManpowerGroup. Momenteel zij we op zoek voor een VASTE FUNCTIE als Dispatcher te Brucargo / Machelen / Kontich.

Candidate Profile

Voor deze functie ben je in het bezit van een Bachelor logistiek of heb je al een eerste relevante ervaring binnen een logistieke organisatie.

Als dispatcher beschik je over een goede kennis van het Nederlands, het Frans en het Engels. Bovendien werk je goed met MS Office en ben je bereid nieuwe software systemen aan te leren.

Je bent commercieel ingesteld en bent sterk klantgericht. Bovendien ben je een problemsolver die kan omgaan met de nodige druk en heb je geen 9to5-mentaliteit.

Client Offer

Onze klant biedt jou een uitdagende functie binnen een sterk internationaal bedrijf met een professionele werksfeer. Je komt terecht in een afwisselende job die enkele reële doorgroeimogelijkheden biedt.

Dit alles gaat in combinatie met een aantrekkelijk salarispakket en de daarbij horende extralegale voordelen. Ben jij de getalenteerde dispatcher naar wie onze klant op zoek is?

Stuur dan zo snel mogelijk je cv naar office.vlaamsbrabantpermanent manpower.be tav Pieter Vanderveren of bel 016 270 333.

Solliciteren
Bij de favorieten invoegen
Verwijder van favorieten
Solliciteren
Mijn E-mail
Door op "voortzetten" te klikken, gaat u ermee akkoord dat neuvoo uw persoonlijke gegevens verzamelt en verwerkt die u in dit formulier hebt verstrekt, om een ​​neuvoo-account te maken en u te abonneren op onze e-mailwaarschuwingen, in overeenstemming met ons Privacybeleid . U kunt uw toestemming te allen tijde intrekken door te volgen deze stappen .
voortzetten
Aanvraagformulier