Storingstechnieker - Twee ploegen (m/v)
Konvert Interim Kortrijk Centrum
Wielsbeke, BE
3 dagen geleden

Profiel

Voor een gekend bedrijf, regio Wielsbeke, zijn we op zoek naar een storingstechnieker. Als storingstechnieker help je mee met volgende zaken : - Het machinepark in een goede staat houden volgens voorschriften van de machineconstructeurs.

 • Instellen van de machines bij opstart, alsook het elektrisch bij regelen ervan tijdens het productieproces zelf. - Bij elektrische storingen probeer je deze op te sporen en te verhelpen, teneinde een vol continue productie te garanderen.
 • Meedenken over structurele oplossingen bij herhaaldelijke storingen of defecten.
 • Aanbod

  Algemene controleprocedures, instructies, testprocedures, specificaties, ... uitwerken en aanpassen. De conformiteit met de veiligheidsnormen controleren van de installatie van elektrische en elektronische componenten.

  Controles en procedures van tests en proeven vastleggen volgens het lastenboek en technische dossiers. De metingen analyserenDe diagnose stellen van de oorzaken van de storingenWijzigingen doorvoeren met het oog op het conform maken van het product.

  De werking van het apparaat controlerenDe functionaliteiten simulerenHet apparaat in extreme omstandigheden uitproberen.

  Een apparaat of een elektronisch systeem configureren en er de parameters van instellen. Gevallen van non-conformiteit analyserenCorrigerende maatregelen bepalen.

  Instructies opstellen voor gebruik of onderhoud. Het materiaal voor controle of tests selecterenDe gelijkvormigheid van het meet- en controlemateriaal controleren.

  Niet-conforme producten, afhankelijk van het soort storing, naar de betrokken diensten verzenden. Opvolggegevens van de interventie invullenVerslagen opstellen van tests, controles, .

 • Een vast contract na een geslaagde interimperiode. - Een aantrekkelijk loon, aangevuld met extralegale voordelen. - Tewerkstelling in twee ploegen.
 • Vereiste kwalificaties

 • Je bent in het bezit van een A2-diploma elektriciteit of bent gelijkwaardig door ervaring.- Je hebt reeds een eerste ervaring opgedaan in een productie omgeving.
 • Schoolverlaters met een bachelordiploma in een technische richting komen zeker ook in aanmerking!- Je bent gepassioneerd door elektrische machines en installaties.
 • Je bent leergierig en stressbestendig.- Je kan zelfstandig werken.- Je spreekt zeer goed Nederlands.
 • deze vacature melden
  checkmark

  Thank you for reporting this job!

  Your feedback will help us improve the quality of our services.

  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
  Doorgaan
  Aanvraagformulier