AFTER SALES OFFICER
Argon selectie
8790 Waregem
2 dagen geleden

Functie-omschrijving :

Als After Sales Officer voor de Duitstalige markt ben je van A tot Z verantwoordelijk voor de verwerking en opvolging van klachten en vragen van klanten in jouw regio.

Je informeert jouw klanten over onze producten wat betreft eigenschappen en garanties. Hierbij anticipeer je op mogelijke hindernissen en zoekt naar accurate oplossingen indien nodig.

Om een optimale service en kwaliteit te kunnen garanderen, werk je nauw samen met jouw collegas van andere afdelingen, zoals sales, kwaliteitsdienst, transport, credit control,.

 • Tijdsregeling : Dag - voltijds
 • VEREISTEN

  Vereisten : -Je kent het belang van een snelle dienstverlening aan klanten vanuit een relevante ervaring in een customer service functie.

 • Je communiceert vloeiend in het Nederlands, Duits en Engels.
 • Je bent vertrouwd met Excel. Bij voorkeur heb je ervaring met SAP.
 • Je denkt klant- en oplossingsgericht en bent stressbestendig.
 • Ervaring : Geen ervaring vereistRijbewijs : Geen rijbewijs vereistTalen : Nederlands : zeer goed

  AANBOD

  Aanbod : Je start in een gemotiveerd en performant team binnen een groeiende, innovatieve onderneming die internationaal actief is.

  We bieden een boeiende functie waarin je veel kan leren van ervaren collegas en ook de kans krijgt om zelf initiatief te nemen, te onderhandelen met klanten en samen naar oplossingen te zoeken.

  Je kan rekenen op een flexibele arbeidsregeling en een filevrije omgeving. Naast de inhoudelijke uitdagingen, bieden we een aantrekkelijk loonpakket, inclusief extralegale voordelen.Loon : Maandloon

  Solliciteren
  Bij de favorieten invoegen
  Verwijder van favorieten
  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "voortzetten" te klikken, gaat u ermee akkoord dat neuvoo uw persoonlijke gegevens verzamelt en verwerkt die u in dit formulier hebt verstrekt, om een ​​neuvoo-account te maken en u te abonneren op onze e-mailwaarschuwingen, in overeenstemming met ons Privacybeleid . U kunt uw toestemming te allen tijde intrekken door te volgen deze stappen .
  voortzetten
  Aanvraagformulier