Developer met afwisselend takenpakket
vind!
Wetteren, Belgium
1 dag geleden
source : OnlyEngineerJobs

Hoe ziet jouw takenpakket eruit? Als developer ben je samen met je team verantwoordelijk voor de eigen ontwikkelde applicaties.

Je denkt mee na over de functionele vereisten en kunt die omzetten in een technische oplossing. Je ontwikkelt nieuwe applicaties of optimaliseert bestaande systemen.

Je doet voorstellen om de werking van het platform te verbeteren. Je helpt mee om nieuwe technologieën te introduceren. Je hebt een heel afwisselend takenpakket, de ene dag schrijf je nieuwe rendering software, de andere dag maak je een tool op fonts te corrigeren, of programmeer je een 3D previewer.

Wat maakt jou de geknipte kandidaat? Indien je niet voldoet aan één of meerdere van de hieronder vermelde competenties, laat dit je dan niet meteen afschrikken.

Bel of mail ons om gerichter af te stemmen, zo kunnen wij je kandidatuur persoonlijk verder inschatten. Je kan zelfstandig werken maar werkt evengoed graag in team.

Je werkt nauwkeurig en schrijft efficiënte code. Je bent stressbestending en houdt ervan om deadlines te halen. Je hebt kennis van beeldverwerking, rendering van fonts en graphics, rasterization, svg,.

 • Je hebt een zeer goeie kennis van C#, WPF, bitmaps, vector graphics, fonts, XML,... Wat biedt jouw nieuwe werkgever? Er wacht je een zeer afwisselende vaste job bij een stabiel bedrijf.
 • Je hebt veel uitdaging in je functie en komt terecht in een dynamische omgeving waar er met de nieuwste technologieën wordt gewerkt.

  Er wordt gewerkt met glijdende uren, je krijgt aanvullend op je verlof nog 6 ADV-dagen bij. Je krijgt de mogelijkheid om opleidingen te volgen.

  Onze klant is actief in diverse fotoproducten. Ze zijn één van de belangrijkste e-commerce bedrijven van Europa. Dit bedrijf levert internationaal en heeft eveneens meerdere buitenlandse vestigingen.

  De firma biedt glijdende uren, een informeel contact met medewerkers en goeie communicatie.

  deze vacature melden
  checkmark

  Thank you for reporting this job!

  Your feedback will help us improve the quality of our services.

  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
  Doorgaan
  Aanvraagformulier