Accountant
Bellewaerde
Ypres, Belgium
6 dagen geleden
source : OnlyEngineerJobs

Je staat in voor de boekhouding van A tot Z : controleren en inboeken van aan- en verkoopfacturen, verwerken van boekingen van lonen, provisies, afschrijvingen alsook het opstellen van de maand-, kwartaal- en jaarafsluiting en bijhorende rapportage (naar revisoren, ondernemingsraad, BTW,.

 • Verder zorg je voor de afhandeling van alle verrichtingen mbt fiscale en niet-fiscale ontvangsten, bankuittreksels, bestelbonnen, etc.
 • Je denkt mee over efficiënte werkingsprocessen en informatieprocessen binnen de financiële dienst. Je wordt ondersteund door een ervaren boekhoudmedewerker en rapporteert aan de Finance Manager.

  Je beschikt over een hoger diploma accountancy en kan minimum 5 à 10 jaar ervaring in een gelijkaardige functie voorleggen.

  Je hebt een grondige kennis van de relevante wetgevingen (vb. BTWregelgeving) en kan vlot overweg met Accounting- en IT-tools.

  Je getuigt van een grote verantwoordelijkheidszin en werkt correct en nauwkeurig. Je bent zelfstandig en flexibel ingesteld.

  Een goeie kennis van het Frans is wenselijk.

  Solliciteren
  Bij de favorieten invoegen
  Verwijder van favorieten
  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "voortzetten" te klikken, gaat u ermee akkoord dat neuvoo uw persoonlijke gegevens verzamelt en verwerkt die u in dit formulier hebt verstrekt, om een ​​neuvoo-account te maken en u te abonneren op onze e-mailwaarschuwingen, in overeenstemming met ons Privacybeleid . U kunt uw toestemming te allen tijde intrekken door te volgen deze stappen .
  voortzetten
  Aanvraagformulier