Aankoopverantwoordelijke pharma
TALENT4PEOPLE
Beverlo, Limburg, BE
3 dagen geleden
source : Monster

Onze klant is een gekende online apotheek in Limburg die zich elke dag opnieuw met hart en ziel inzet voor de mensen. Ze staan in voor een ruim assortiment van 30.

000 verzorgingsproducten, voedingssupplementen, medische hulpmiddelen en geneesmiddelen zonder voorschrift. Momenteel is onze klant in volle groei en om deze groei constructief te ondersteunen is zij op zoek naar iemand die hen tot een nog hoger niveau tilt.

Voor onze klant zijn wij op zoek naar een gemotiveerde en positief ingestelde Aankoopverantwoordelijke Taken Je bent verantwoordelijk voor het volledige aankoopproces bij onze klant.

Je organiseert en leidt de compacte aankoopafdeling. Je zoekt steeds naar nauwe samenwerkingsverbanden met leveranciers en streeft er echt naar om partnerships uit te bouwen.

Je bouwt een sterk en strategische netwerk op met betrouwbare partners met een focus op een lange termijn samenwerking alsook op tijdelijke acties.

Met je analytische geest ga je permanent op zoek naar de beste producten en toepassingen. Samen met marketing werk je aantrekkelijke promotiecampagnes uit rond bepaalde merken en producten.

Je volgt de nieuwe ontwikkelingen continu op de voet op om zo steeds de meest kostenefficiënte en relevantste oplossingen te kunnen voorstellen.

Je werkt nauw samen met de andere afdelingen, zoals marketing, customer service, administratie en logistiek. Je zorgt voor een goede structurering en verdere uitbouw van de aankoopafdeling in overleg met het management.

Profiel Je bent in het bezit van een Master diploma en hebt reeds een aantal jaren ervaring als senior aankoper in de farmaceutische / apotheeksector.

Negotiëren en lange termijn partnerships uitbouwen is je op het lijf geschreven. Je bent zeer communicatief, vlot en sociaal.

Woorden die jou typeren zijn : analytisch, actiegericht, stressbestending en gestructureerd. Je houdt ervan om met je 2 voeten in de praktijk te staan en om van daaruit een organisatie te structureren, optimaliseren en leiden.

Als people manager houd je ervan om het beste uit de mensen te halen en eventueel een klein team aan te sturen. MS Office en vooral Excel hebben weinig tot geen geheimen voor jou.

Je hebt geen 9-to-5 mentaliteit en kan je zonder problemen aanpassen aan snel wisselende situaties. Je kan je vlot mondeling en schriftelijk uitdrukken in het Nederland, Engels en Frans.

Aanbod Je komt terecht in een groeibedrijf waar de medewerkers én de klant centraal staan. Je krijgt een verantwoordelijke en afwisselende functie met veel ruimte voor zelfontplooiing en creativiteit.

Deze job is een nieuwe job in het kader van de groei van onze klant. Je krijgt dus veel ruimte om deze binnen de uitgezette krijtlijnen verdere invulling te geven.

Onze klant biedt jou een jonge en dynamische werkomgeving met een uitermate positief en gemotiveerd team. Werken in een filevrije (of filearme) omgeving is een extra troef! In functie van je ervaring, biedt onze klant jouw een marktconform en aantrekkelijk verloningspakket.

deze vacature melden
checkmark

Thank you for reporting this job!

Your feedback will help us improve the quality of our services.

Solliciteren
Mijn E-mail
Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
Doorgaan
Aanvraagformulier