Wikkelaar
Accent
Schoten, BE
5 dagen geleden

Onze partner is een specialist in hetherstellen van oa AC- DC- en HS-motoren servomotoren en zijn eenATEX gecertificeerde onderneming en een Siemens gecertificeerderepairshop large drives.

Onze partner staat in voor de volledigeonderhoudsactiviteit : pro-actief predictief preventief encorrectief.

Functiebeschrijving

Jezaagt wikkelkoppen af en breekt elektrische wikkelingen uit Jenoteert de wikkelgegevens van een elektromotor op (zowelgelijkstroom als wisselstroom) Je wikkelt zelfstandig de motor (jekiest het nodige materiaal en bereidt de aanpak voor) Je wikkelt DCankers in ronddraad en vlakdraad Je impregneert onder vacu m drukstatoren en spoelt ankers Je herstelt blikpakketten Je vervangten / of vervangt uitlopers en kabels van statoren Je voert metingenuit in het kader van controlemetingen (zowel elektrische alsmechanisch)

Functie-eisen

Jekunt zowel in teamverband werken als zelfstandig werken Je weet vanaanpakken Je werkt nauwkeurig stipt en kwalitatief Je denkt vanuithet eindproduct je hebt gevoel met het verwerken van materialen Jehebt een opleiding elektriciteit (niveau A2) en enkele jarenervaring in het wikkelen van elektromotoren.

Indien je ervaringhebt in het wikkelen van DC-ankers en hoogspanningsmotoren is dateenpluspunt.

Arbeidsvoorwaarden

Webieden je een voltijdse afwisselende job voornamelijk in dagdienstbinnen een technische omgeving en in een nichemarkt. We bieden jenaast een aantrekkelijk loon / een loon in overeenstemming met jecapaciteiten opleidingen en toekomstmogelijkheden in een gezondgroeibedrijf

deze vacature melden
checkmark

Thank you for reporting this job!

Your feedback will help us improve the quality of our services.

Solliciteren
Mijn E-mail
Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
Doorgaan
Aanvraagformulier