Service Advisor Trucks
Accent
Brugge, BE
6 dagen geleden

Onze klant heeft jaren ervaring in hun stiel.Zowel voor nieuwe Trucks als used Trucks kan je bij hen terecht. Hun familiebedrijf bestaat meer dan 25 jaar.

Ze staan je bij voor de aankoop van uw voertuig, maar ook voor aanvullende services, de onderhouden en onderdelen. Wat er ook nodig is, ze leveren een totaaloplossing.

Erwin is de zaakvoerder en wordt door de medewerkers aanzien als een heel down to earth werkgever. Hij zet ook optimaal in op een goeie werksfeer.

 • Er is een zeer mooie recreatieve ruimte (lees : bar, voetbaltafel, tv...) voorzien voor de werknemer. Zo heb je tijdens de pauze en na het werk de nodige ontspanning met de collega's en oh ja daar is Erwin ook wel eens te vinden aan de toog om gezellig na te praten ;
 • We zoeken momenteel een service advisor om het team te vervoegen!
 • Functiebeschrijving

  Als service advisor in dit truckbedrijf te Brugge zal je deel uitmaken van het service team, samen met twee andere collega's staan jullie garant voor een uitstekende klantenservice en planning in de werkplaats.

  De taken worden verdeeld onder drie collega's, één iemand verwerkt de werkfiches en de administratie hieromtrent, andere collega, met het meeste ervaring, volgt heel kort de planning van de werkplaats op en plant de werkzaamheden in.

  Jij bent dan degene die het allereerste klantencontact op jou neemt, telefonisch, per mail en ook chauffeurs die zich komen aanmelden zonder afspraak.

  Met jouw kennis van automechanica (door ervaring, of door zelf met de truck gereden te hebben, door jouw opleiding) zal jij de eerste diagnose stellen en in kaart brengen wat de werkzaamheden zullen zijn en een afspraak inplant.

  Indien nodig ga je zelf eens bij de chauffeur zitten, tijdens een kort ritje om zelf het probleem te ervaren bijvoorbeeld.

  Deze job zal zeer gevarieerd zijn, mét veel klantencontact, contacten met de chauffeurs en met administratieve taken.Je kan goed om met mensen en je hebt een passie voor techniek.

  Functie-eisen

  Als service advisor in dit truckbedrijf te Brugge kom je in aanmerking als, je vooral heel veel motivatie hebt! Hier krijg je echt de kans om te leren, maar daarvoor is een nodige portie doorzettingsvermogen voor nodig natuurlijk.

  Aangezien jij advies geeft betreft de na service, moet je wel iets van techniek kennen. Idealiter heb je al ervaring in de automotive, maar dat kan ook zijn in een andere technische omgeving.

  Of misschien heb je zelf nog met de truck gereden en was je altijd gekriebeld om zelf eerst het probleem aan jouw truck op te lossen?

  Je moet vooral wel wat tegen stress kunnen, want iedere klant / chauffeur vindt zijn probleem hét belangrijkste en het probleem moest eigenlijk gisteren al opgelost zijn.

  Maar door jouw natuurlijk "zen"; sta jij jouw mannetje of vrouwtje hier wel in ;)

  Arbeidsvoorwaarden

  Een bedrijf met een zeer goede sfeer onder de collega's, een team die echt samen hangt en waar collega's jou met alle plezier opleiden.

  Een zeer mooi bruto maandloon (gebaseerd op jouw ervaring), aangevuld met maaltijdcheques, woon-werk vergoeding. Heb je op vandaag een firmawagen, dan kan zeker voor een oplossing gekeken worden.

  Een vast contract van onbepaalde duur, eventueel met eerst voorafgaand een uitzendperiode (afhankelijk van jouw ervaring)Je werkt in een vier weken uurrooster, want de receptie moet bemand zijn van 's morgens tot late namiddag.

  alsook op zaterdag voormiddag.Maak je geen zorgen, het uurrooster valt samen te bespreken, we houden alle opties hier in open.

  Waar je ook de kans krijgt om door te groeien in je functie en dit in een sfeervolleomgeving!

  deze vacature melden
  checkmark

  Thank you for reporting this job!

  Your feedback will help us improve the quality of our services.

  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
  Doorgaan
  Aanvraagformulier