Beenhouwer (m/v)- regio Antwerpen
Konvert Interim Antwerpen
Antwerpen, BE
3 dagen geleden

Profiel

Voor onze klant regio Antwerpen, zijn we op zoek naar een beenhouwer.Als beenhouwer beheers je het vak tot in de puntjes : -

Je waakt er steeds over dat de kwaliteit van het aanbod op niveau blijft.- Je verwerkt vers vlees, je beent het uit en versnijdt het optimaal.

 • Je staat daarnaast mee in voor het vervaardigen van allerhande bereidingen.
 • Aanbod

  De bestelling van de klant opnemenDe klant informeren over de herkomst van het vlees en de bereidingswijze, .... Het werkblad, het gereedschap en de ruimtes schoonmaken en hygiënisch houden.

  Karkassen en stukken vlees verwerken (uitsnijden, uitbenen, afwerken, ). Karkassen of stukken vlees ontvangen en controleren.

  Stukken vlees klein snijden, klieven of hakkenBraadvlees, blinde vinken, braadworsten, worsten, ... maken. Stukken vlees en slagerijspecialiteiten verpakken (bakjes, levensmiddelenpapier, .

 • Ze in de toonbank plaatsen. Stukken vlees verdelen volgens hun classificatie (categorie, bevleesdheid en vetheid) en hun aard (om te stoven, om te grillen, .
 • Je kan onmiddellijk starten binnen een jong en dynamisch bedrijf. - Je kan meewerken aan de groei van het bedrijf. De sfeer is jong en direct, het enthousiasme spreekt voor zich.
 • Vereiste kwalificaties

 • Je beschikt over een diploma beenhouwer of bent gelijkwaardig door ervaring.- Je hebt al ervaring in een gelijkaardige functie.
 • Je werkt efficiënt en zelfstandig.- Je hebt een sterke verantwoordelijkheidszin.
 • Solliciteren
  Bij de favorieten invoegen
  Verwijder van favorieten
  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "voortzetten" te klikken, gaat u ermee akkoord dat neuvoo uw persoonlijke gegevens verzamelt en verwerkt die u in dit formulier hebt verstrekt, om een ​​neuvoo-account te maken en u te abonneren op onze e-mailwaarschuwingen, in overeenstemming met ons Privacybeleid . U kunt uw toestemming te allen tijde intrekken door te volgen deze stappen .
  voortzetten
  Aanvraagformulier