Lotus Bakeries Lembeke zoekt technieker 2-ploegen of vaste nacht
AGO Jobs & HR
Lembeke, Oost-Vlaanderen, BE
14 dagen geleden
source : Jobat

Voor onze klant te Lembeke, een dynamische en internationaal georiënteerde onderneming, zoeken wij TECHNIEKERS in de vaste nacht.

Je lost technische storingen snel en efficiënt op.Je staat in voor het uitvoeren van het preventief onderhoud.Je werkt mee aan de ombouw van de installaties.

Je zoekt naar technische verbeteringsacties, je werkt ze uit en realiseert ze.Je helpt mee bij de realisatie van grotere technische investeringsprojecten.

Voor onze inpakafdeling werk je in de vaste nachtploeg (21u tot 5u). Je hebt een diploma TSO of bachelor bij voorkeur elektriciteit, elektromechanica of elektronica (optie automatisatie) of je beschikt over een gelijkwaardige ervaring.

Je beschikt over een brede technische kennis.Een goed inzicht in pneumatische en mechanische componenten is een voordeel.

Je beschikt over een goed analytisch en creatief probleemoplossend vermogen.Je bent een teamspeler die ook zelfstandig kan werken.

Werken in de voedingsnijverheid veronderstelt dat je steeds een bijzondere aandacht hebt voor orde, netheid, veiligheid en hygiëne.

Ervaring met procestechnologie en PLC sturingen is een pluspunt.

Step 2
Solliciteren
Bij de favorieten invoegen
Verwijder van favorieten
Solliciteren
Mijn E-mail
Door op "voortzetten" te klikken, gaat u ermee akkoord dat neuvoo uw persoonlijke gegevens verzamelt en verwerkt die u in dit formulier hebt verstrekt, om een ​​neuvoo-account te maken en u te abonneren op onze e-mailwaarschuwingen, in overeenstemming met ons Privacybeleid . U kunt uw toestemming te allen tijde intrekken door te volgen deze stappen .
voortzetten
Aanvraagformulier