chauffeur C met ADR
Accent
Vilvoorde, BE
4 dagen geleden

Het bedrijf is een gezonde familiale en 100%Belgische onderneming met hoofdzetel in Vilvoorde en Mariembourg(Couvin). Voor de hoofdzetel in Vilvoorde zijn we op zoek naar eenChauffeur C met ADR.

Het bedrijf commercialiseert 4 energie n en isde enige multi-energie leverancier in Belgi ; elektriciteit gasstations en mazout.

Het bedrijf neemt een mooie positie in tussenalle grote internationale spelers en ze werken al aan de energie-en mobiliteitsbehoeften van morgen.

Meer dan 100.000 klantenvertrouwen op hun 130 jaar ervaring en hun persoonlijkedienstverlening en zo blijft hun stabiele en familiale KMO jaar najaar fors groeien.

Daarom zien ze de toekomst vol vertrouwentegemoet.

Functiebeschrijving

 • Alschauffeur C lever je niet alleen mazout maar ook warmte bij onzeparticuliere en professionele klanten.
 • Je benteen heer in het verkeer en hecht veel belang aan veiligheid.
 • Beperkte administratieve taken zorgen voorafwisseling : betalingen ontvangen leveringsnota's en anderedocumenten invullen.
 • Je contactpersoon is deeindklant : sociaal contact vind je dus zeker terug in deze job.
 • Functie-eisen

  Jebeschikt over een goede kennis van het Nederlands en / of van hetFrans. Daarnaast : Ben je in het bezit van een geldig rijbewijs C.

  Ben je in het bezit van een geldig ADR-attest. Ben je in het bezitvan een geldige vakbekwaamheid / Code 95. Ben je flexibel stipt enklantvriendelijk.

  Vind je veiligheid heel belangrijk. Ben je tenslotte betrouwbaar en kunnen we altijd op jourekenen.

  Arbeidsvoorwaarden

  Jevertegenwoordigt het bedrijf bij onze klanten je hebt m.a.w. eenjob met verantwoordelijkheid. Je krijgt een opleiding on-the-jobmet n van onze ervaren chauffeurs.

  Je werkt van maandag totvrijdag waarbij je in een plus- (zomer) en min- (winter) systeemzal werken. Je harde werk in de wintermaanden kan je dusrecupereren in de zomer.

  Wij waarderen jouw werk met eenmarktconform loon en een mooi pakket van vakantiedagen enextralegale voordelen. Een job optie vast na een succesvolleinterimperiode.

  deze vacature melden
  checkmark

  Thank you for reporting this job!

  Your feedback will help us improve the quality of our services.

  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
  Doorgaan
  Aanvraagformulier