Adviseur QEHS/Gezondheid
Umicore
Olen, Belgium
31 minuuten geleden
source : Experteer

Over UmicoreUmicore is een wereldspeler in materiaaltechnologie. Een stabiele internationale groep en tegelijkertijd een op en top Belgisch bedrijf met vier vestigingen in ons land.

Wij ontwikkelen technologieën en produceren materialen voor hoogwaardige zonnecellen gebruikt in satellieten, herlaadbare batterijen, led-toepassingen, katalysatoren.

 • Via recyclage halen we kostbare metalen uit onder meer laptops en gsm's.Over BedrijfsgezondheidsdienstEen wereldwijde organisatie.
 • Niet alleen onze medewerkers in onze productievestigingen en onze technische centra zijn cruciaal voor onze groei. Onze collega’s in ondersteunende functies zorgen ervoor dat we blijven groeien en evolueren bijvoorbeeld door ervoor te zorgen dat onze beslissingen commercieel leefbaar zijn, door onze reputatie te verbeteren, door nieuwe klantrelaties op te bouwen of door de juiste mensen te vinden die verder kunnen bouwen op wat we al bereikt hebben.

  De verscheidenheid van ons werk leidt ertoe dat we niet mogen stilstaan. We moeten nieuwe methoden ontdekken, nieuwe oplossingen bedenken en nieuwe ideeën ontwikkelen.

  En dan kom jij in beeldWat jij zal doenJe staat in voor het uitvoeren van ergonomische onderzoekenJe staat in voor het uitvoeren van risicoanalyses en metingenJe geeft opleiding en verschaft informatie aan specifieke groepen over bedrijfsmedische onderwerpenJe werkt mee aan campagnes in verband met gezondheidsopvoedingJe neemt deel aan algemene bedrijfsgeneeskundige taken en beheer van professionele risico’sJe zorgt voor gepaste zorgen bij ziekte en ongevalJe zorgt voor de psychosociale begeleiding van werknemersNaar wie we op zoek zijnJe bent in het bezit van een Bachelor-diploma in de verpleegkundeJe hebt ervaring met het uitvoeren van opdrachten in een productieomgevingJe bent een belangrijke schakel tussen de bedrijfsgezondheidsdienst en de productieJe bent geboeid door het optimaliseren van de werkomstandighedenJe bent sterk in verbale en schriftelijke communicatieJe kan zowel zelfstandig als in team werkenJe kan discreet omgaan met confidentiële informatieJe geeft blijk van empathie ten opzichte van de klantenJe neemt deel, in teamverband, aan een wachtsysteem buiten de kantoren en tijdens het weekend.

  Om die reden is wonen in de buurt (max. 15 km) van het bedrijf een voorwaardeZijn een pluspunt : diploma sociaal verpleegkunde, opleiding ergonomie, opleiding preventieadviseur niveau 2Wat we aanbiedenOm de toekomst vorm te geven, tonen we vandaag al de weg.

  Als bedrijf én als werkgever. Onze bedrijfscultuur garandeert dat iedereen ideeën kan uitwisselen en expertise opbouwen, ongeacht gender, achtergrond of afkomst.

  We bieden een competitief loon en alle voordelen zoals maaltijdcheques, groepsverzekering, hospitalisatieverzekering,...

  die je mag verwachten van een top employer.

  deze vacature melden
  checkmark

  Thank you for reporting this job!

  Your feedback will help us improve the quality of our services.

  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
  Doorgaan
  Aanvraagformulier