SENIOR CONSULTANT PAYROLL BERCHEM
Manpower
Berchem
1 dag geleden

Job Description

Na een vooral praktijkgerichte opleiding on-the-job sta je samen met 2 collega's in voor :

De volledige loonverwerking van een eigen klantenportefeuille op basis van een correcte toepassing van de sociale wetgeving.

De verwerking van alle sociale documenten en bijhorende administratie.

Het beantwoorden van sociaal-juridische vragen van klanten in samenwerking met onze juridische dienst.

Het pro-actief en klantgericht onderhouden van de klantenrelaties.

Client Description

Onze klant is een full service HR partner met een wijd verspreid kantorennet in België. In het kader van haar verdere groei en ontwikkeling, is hun vestiging te Berchem, het erkend sociaal secretariaat , op zoek naar een : senior payroll consultant (M / V)

Candidate Profile

Je beschikt over een Bachelor-diploma of gelijkwaardig door ervaring, bij voorkeur uit een administratief-economische richting.

Je hebt min 5 jaar ervaring op een personeelsdienst of in een sociaal secretariaat.Je beschikt over een goede kennis van sociale wetgeving.

Je beschikt over een praktijk- en klantgerichte ingesteldheid, een pro-actieve houding en een vlotte communicatiestijl.

Je hebt zin voor initiatief.

Je bent bereid om zelfstandig te werken in een team van 3 collega's.

Client Offer

Zij bieden je meer dan zomaar een functie : een boeiende omgeving in een groeiende nationale firma Daarnaast een contract van onbepaalde duur met een competitief salaris aangevuld met extralegale voordelen maaltijdcheques, groepsverzekering

Solliciteren
Bij de favorieten invoegen
Verwijder van favorieten
Solliciteren
Mijn E-mail
Door op "voortzetten" te klikken, gaat u ermee akkoord dat neuvoo uw persoonlijke gegevens verzamelt en verwerkt die u in dit formulier hebt verstrekt, om een ​​neuvoo-account te maken en u te abonneren op onze e-mailwaarschuwingen, in overeenstemming met ons Privacybeleid . U kunt uw toestemming te allen tijde intrekken door te volgen deze stappen .
voortzetten
Aanvraagformulier