Technisch commercieel medewerker witgoed en bruingoed
Client of Manpower
Ghent, Flanders, Belgium
21 uur geleden
source : Jobat

Manpower Professional Technics & Construct is gespecialiseerd in technische vacatures en leidinggevende vacatures binnen de industrie, technische dienstverlening en bouwsector.

Wij kijken samen met ambitieuze starters en ervaren professionals uit naar een nieuwe stap of wending in hun carrière. Het is ons doel om op een persoonlijke manier zoveel mogelijk opties aan te bieden op maat van de sollicitant.

Je start bij ons steeds met een contract onbepaalde duur vanaf dag één.

Voor een gespecialiseerde elektrotechnische firma zijn we op zoek naar een technisch commercieel medewerker voor de divisie bruingoed en witgoed (regio Gent).

Functieomschrijving Na je inloopperiode ben je hét aanspreekpunt van klanten i.v.m. huishoudelijke apparaten. Dit kan in het filiaal zijn, telefonisch of via mail.

Je peilt naar de noden van de klant, maakt offertes op, geeft technisch advies, verwerkt bestellingen en volgt de leveringen op.

Verder heb je contacten met leveranciers, je collega's intern / extern, etc. Er zijn eveneens evenementen voor klanten waar jij kan adviseren als specialist. Profiel

Je hebt een technische achtergrond en hebt kennis van elektrisch huishoudelijke apparaten. Bij voorkeur heb je een eerste ervaring in dit segment, maar dit is geen must indien je erg leergierig bent.

Je bent als internal sales commercieel ingesteld, houdt van adviseren en bent nauwkeurig in je administratie en opvolging van dossiers.

Je kan zowel in groep werken als zelfstandig. Je hebt voldoende kennis van MS Office. Over het algemeen heb je een positieve attitude.

Je spreekt vlot Nederlands, redelijk Frans en Engels (zowel mondeling als schriftelijk).

Aanbod

Na een degelijke opleidingsperiode krijg je een belangrijke functie met veel variatie en uitdaging binnen een menselijk bedrijf met reële doorgroeimogelijkheden.

Voor dit bedrijf is work-life balance en gezellige werksfeer een belangrijk gegeven. Je kan je ontwikkelen door zowel interne als externe opleidingen.

Op dit manier leer je steeds de allernieuwste technieken kennen als eerste.

Je start vanaf dag één met een vast contract. Voor jouw inzet krijg je een competitief salarispakket (afhankelijk van jouw ervaring) met extralegale voordelen (maaltijdcheques, groeps-en hospitalisatieverzekering, fietslease, .

 • Tot slot heb je 6 ADV dagen die vrij te kiezen zijn.
 • Interesse? Stuur snel je cv naar jan.callens manpower.be of bel naar 0471 67 40 99 voor meer info. Je ontvangt antwoord binnen de 24 uur.

  deze vacature melden
  checkmark

  Thank you for reporting this job!

  Your feedback will help us improve the quality of our services.

  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
  Doorgaan
  Aanvraagformulier