Hoofdplanner met een passie voor bouw (m/v)
Konvert Office Hasselt
Tessenderlo, BE
4 dagen geleden

Profiel

Ben jij gebeten door de bouwsector en ben je sterk in planning en logistiek? Dan is deze vacature misschien wel op je lijf geschreven.

We zijn op zoek naar iemand zonder ochtendhumeur en iemand die er niet vies van is in een stoffige omgeving te werken. Je zal instaan voor de dagelijkse logistieke planning waardoor er veel verantwoordelijkheid en sterk inzicht van je wordt gevraagd.

Je zorgt er voor dat alles vlot en stipt verloopt zodat we de collega's op de werkterreinen alsook de klanten tevreden stellen.

Aanbod

Veranderingen in een logistieke keten bepalen en voorstellen. Technische steun verlenen aan de productie, de logistiek, .

 • Technische ondersteuning bieden bij de selectie van leveranciers of onderaannemers. Risico’s voor productieonderbreking en bevoorradingsproblemen identificerenOplossingen voorstellenBehoeften aan producten en materialen bepalen.
 • Gegevens met betrekking tot het beheer van de productiestromen optimaliserenDe informatiesystemen actualiseren. De voorraad opvolgen, tekorten vaststellenBestellingen plaatsen.

  De uitvoering van de interne en in onderaanneming uitgevoerde activiteiten met betrekking tot de goederenbehandeling, de opslag en het transport controleren.

  De lancering van de productiedocumenten uitvoeren en de voortgang van de fabricageorders opvolgen. De fabricage plannen rekening houdend met de bestellingen, de productievereisten en onvoorziene situaties.

  De conformiteit van bestellingen, verzendingen of leveringen controleren. Circuits voor de verzending van producten naar de klanten organiseren en de verschillende acties coördineren Er wordt je een aantrekkelijk loon aangeboden met extralegale voordelen.

  Vereiste kwalificaties

  Je voelt je thuis in de bouwsector en bent van nature een vroege vogel. Je kan omgaan met stress en hebt een sterke zin voor nauwkeurigheid.

  deze vacature melden
  checkmark

  Thank you for reporting this job!

  Your feedback will help us improve the quality of our services.

  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
  Doorgaan
  Aanvraagformulier