Technische medewerker
Infinity Jobs
Oudenaarde, Belgium
1 dag geleden

Functieomschrijving

Je werkt mee aan het fysiek realiseren van metalen kunstwerken. Afhankelijk van je interesse voorkennis en / of vaardigheden, schakelen we je in voor 1 of meerdere productieprocessen.

Je kan rekenen op een doorgedreven, interne opleiding

Taken en profiel

Je hebt oog voor detail en vorm en begrijpt wat voor de kunstenaar belangrijk is.Je hebt de wil en zelfmotivatie om iedere dag opnieuw kwalitatief, hoogstaand werk af te leveren.

Je kan zelfstandig werken en beschikt over een goede portie gezond boerenverstand.Je bent handig en praktisch ingesteld, creatief in het zoeken van oplossingen.

Je beschikt over de juiste mentaliteit alsook over economisch realiteitsbesef.Je spreekt voldoende Frans en Engels.

Aanbod

Voltijdse functieEen uitdagende, variërende en leerrijke job in een familiale groei-kmo met een ijzersterke reputatie binnen de hedendaagse kunstscènecorrecte verloning die evolueert in functie van de toegekende verantwoordelijkheden, ervaring en / of vaardigheden.

Solliciteren
Bij de favorieten invoegen
Verwijder van favorieten
Solliciteren
Mijn E-mail
Door op "voortzetten" te klikken, gaat u ermee akkoord dat neuvoo uw persoonlijke gegevens verzamelt en verwerkt die u in dit formulier hebt verstrekt, om een ​​neuvoo-account te maken en u te abonneren op onze e-mailwaarschuwingen, in overeenstemming met ons Privacybeleid . U kunt uw toestemming te allen tijde intrekken door te volgen deze stappen .
voortzetten
Aanvraagformulier