Verpleegkundige neurologie
AZ Delta
Brugsesteenweg 90, 8800 Roeselare, Bélgica
3 dagen geleden

De functie

U maakt u deel uit van een multidisciplinair team van artsen, verpleegkundigen en zorgkundigen. U bent verantwoordelijk voor het verlenen van verpleegkundige en verpleegtechnische zorgen aan de patiënten waarbij kwaliteit bij u voorop staat.

U bent verantwoordelijk voor het uitvoeren van het zorgplan en rapporteert relevante gegevens in het patiëntendossier en tijdens het dagelijks multidisciplinair overleg.

U creëert een zo comfortabel en aangenaam mogelijk verblijf voor de patiënten door optimale en deskundige hulp, begeleiding en verzorging.

Uw profiel

 • U bent in het bezit van het diploma van verpleegkundige (A1 of A2).
 • Ervaring is een pluspunt.
 • U bent een dynamische verpleegkundige met verantwoordelijkheidszin.
 • U bent communicatief sterk in de omgang met patiënten en hun families.
 • U kunt goed zelfstandig werken maar bent ook een echte teamspeler.
 • U bent integer, respectvol en loyaal en gaat discreet om met vertrouwelijke informatie.
 • Aanbod

  Een boeiende voltijdse functie in kader van een vervanging. U komt terecht in een dynamische bedrijfscultuur waar het ontplooien van uw talenten wordt aangemoedigd.

  We bieden u een marktconform salaris, afgestemd op uw relevante beroepservaring en aangevuld met toeslagen voor onregelmatige prestaties.

  Dit wordt aangevuld met een aantal (extralegale) voordelen zoals een hospitalisatieverzekering, maaltijdcheques en een vergoeding voor woon-

  werkverkeer. Daarnaast is er de mogelijkheid tot permanente vorming.

  Solliciteren
  Bij de favorieten invoegen
  Verwijder van favorieten
  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "voortzetten" te klikken, gaat u ermee akkoord dat neuvoo uw persoonlijke gegevens verzamelt en verwerkt die u in dit formulier hebt verstrekt, om een ​​neuvoo-account te maken en u te abonneren op onze e-mailwaarschuwingen, in overeenstemming met ons Privacybeleid . U kunt uw toestemming te allen tijde intrekken door te volgen deze stappen .
  voortzetten
  Aanvraagformulier