Adjunct apotheker Brussel (Munt)
Modis Belgium
Brussel, BE
6 dagen geleden
source : Werkzoeken.nl

Je bent als apotheker op zoek naar een nieuwe uitdaging? Dan ben je bij ons aan het juiste adres! Je zal werken voor een grote groep van apothekers met ruime opleidings-

en doorgroeimogelijkheden. Hier betekent van je passie je job maken. Ze zorgen ervoor dat je jezelf kan zijn en jou kan ontplooien.

Opleiding en carrièremogelijkheden, interessante voordelen en een open bedrijfscultuur zijn daar slechts enkele voorbeelden van.

Je maakt deel uit van een team van 8 / 9 personen Samenwerken met rusthuizen is niet nieuw voor jou Je staat open voor het aanleren van het dagelijks beheer van de apotheek inzake : aankooppolitiek, distributiecentrum, vertegenwoordigers, .

 • Je werkt mee aan de verwezenlijking van de doelstellingen van de apotheek. Je bezit het diploma van apotheker Grondige kennis van parafarmacie / cosmetica is een plus Je spreekt Nederlands met een goed niveau Frans.
 • Engels is zeker een plus! Welke competenties en talenten bezit je : Klantgerichtheid : je speelt in op de b...

  0c2c1d2209c704a845a0f093f0567c71

  Solliciteren
  Bij de favorieten invoegen
  Verwijder van favorieten
  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "voortzetten" te klikken, gaat u ermee akkoord dat neuvoo uw persoonlijke gegevens verzamelt en verwerkt die u in dit formulier hebt verstrekt, om een ​​neuvoo-account te maken en u te abonneren op onze e-mailwaarschuwingen, in overeenstemming met ons Privacybeleid . U kunt uw toestemming te allen tijde intrekken door te volgen deze stappen .
  voortzetten
  Aanvraagformulier