carrosseriespuiter
Accent
Hoeselt, BE
5 dagen geleden

Onze klant is een erkendautoschadeherstelbedrijf dat personen- bestelwagens oldtimers encampers herstelt voor particulieren fleatowners verzekeraarsdealer- en autobedrijven.

Al sinds 1973 staan ze bekend omwille vanhun perfect afgeleverde kwaliteit. Dit is te danken aan decombinatie van veel ervaring met het gebruik van de modernstematerialen entechnieken.

Functiebeschrijving

Alsspuiter sta je zelfstandig in voor de volledige herstellingen vande schade. Je doet alle taken van demontagewerk plamuurwerk spuitenschuren en afkleven tot polieren en volledigeafwerking.

Functie-eisen

Voordeze vacature zoeken we een kandidaat met veel goesting om er in tevliegen! Als carrossiespuiter bezit je deze competenties envaardigheden :

 • je genoot een opleiding A2 of A3carrosserie / plaatbewerking; een gelijkgestelde richting of kan jedoor relevante ervaring je kennis aantonen
 • jehebt kennis van carrosserietechnieken door opleiding of ervaring
 • je bent een team-player die zelfstandig encorrect taken kan uitvoeren
 • je werktnauwkeurig levert graag kwaliteit
 • op vlak vanuren ben je flexibel
 • Arbeidsvoorwaarden

  Jekomt terecht in een nieuw uitgeruste carrosserie waar er met denieuwste machines gewerkt wordt. Je werkt in een klein team met eenfamiliale sfeer.

  Na een positieve uitzendperiode van 125 dagenkrijg je een vast contract

  deze vacature melden
  checkmark

  Thank you for reporting this job!

  Your feedback will help us improve the quality of our services.

  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
  Doorgaan
  Aanvraagformulier