APPLICATION ENGINEER | MEET-INSTRUMENTEN | SERVICE | ANTWERPEN-BRUSSEL
manpower
Antwerpen, Belgium
6 dagen geleden

Job Description

Als application engineer sta je in voor het leveren van de service ivm. Meetinstrumenten uit het SPS-gamma. Dit is zowel telefonisch alsook ter plaatse bij de klant.

In deze rol van application enginer ga je de problemen analyseren ivm. de sturingen van de machines. Daarnaast sta je ook mee in voor de levering en ingebruikname van de apparatuur bij de klant.

Aansluitend ga je de klanten opleiding geven omtrent de werking de meetinstrumenten. Je werkt in dagdienst en bent flexibel.

Client Description

Manpower Permanent Placement - Technics is de divisie binnen Manpower die gespecialiseerd is in technische profielen. Wij maken er onze doelstelling van om u de interessantste jobs te bieden op maat van uw ervaring en verwachtingen.

Wij dragen graag bij aan uw toekomst. Want uw toekomst, dat is ons objectief!

Voor onze klant, gespecialiseerd in machinesturingen en geomatica van grondverzetmachines, zijn wij omwille van groei op zoek naar een (M / V) Application engineer op de baan die verantwoordelijk is ten oosten van de as Antwerpen-Brussel :

Candidate Profile

Je hebt genoten van een opleiding landmeter en hebt ervaring in een gelijkaardige functie. Een pluspunt voor deze rol is technische praktijkervaring met machinesturingen en of landmeetkundige hard-

en software. Je bent analytisch ingesteld en werkt graag probleemoplossend. Daarnaast ben je service-minded en klantgericht.

Je spreekt vlot NL / FR met kennis Engels. Je kan zowel goed werken in team als zelfstandig.

Client Offer

Je gaat van start met onmiddellijk een vast contract van onbepaalde duur met aantrekkelijk salaris, groeps-en hospitalisatieverzekering, gereedschap, servicewagen, etc.

Er wordt belang gehecht aan je persoonlijke carrière waardoor je start met een opleidingsperiode alvorens je zelfstandig de baan op moet.

Op zoek naar een nieuwe uitdaging als application engineer? Stuur dan vandaag nog je CV door naar yana.tilborghs manpower.

be of bel me op het nummer 03 217 97 20.

Solliciteren
Bij de favorieten invoegen
Verwijder van favorieten
Solliciteren
Mijn E-mail
Door op "Doorgaan" te klikken, gaat u ermee akkoord dat neuvoo uw persoonlijke gegevens verzamelt en verwerkt die u in dit formulier hebt verstrekt, om een ​​neuvoo-account te maken en u te abonneren op onze e-mailwaarschuwingen, in overeenstemming met ons Privacybeleid . U kunt uw toestemming te allen tijde intrekken door te volgen deze stappen .
voortzetten
Aanvraagformulier