Redder Kortrijk Weide
LAGO Gent Rozebroeken
LAGO Kortrijk Weide
6 dagen geleden

Bedrijfsdetails

LAGO Kortrijk Weide opent maart 2019 haar deuren. Dit modern, state-of-the art subtropisch zwemparadijs zal een sportief en recreatief aanbod hebben : een olympisch 50-m bad, een familievriendelijk recreatiebad met wellness faciliteiten en een heerlijk gastronomisch aanbod : een brasserie met speeltuin en zwemmersterras.

Kortom, alles om een perfecte ontspanningsdag te bieden.

Het centrum wordt als een publiek-private samenwerking geëxploiteerd : een samenwerking tussen de stad Kortrijk en de privé partner LAGO, die in België 9 toonaangevende zwembaden uitbaat.

Het reddersteam start midden februari, de sollicitatiegesprekken gaan van start begin / midden januari.

Functie

Eerst en vooral observeer je of de veiligheidsvoorschriften worden nageleefd en het materiaal wordt gerespecteerd, je grijpt in waar nodig.

Vanuit verschillende observatieposten hou je toezicht op de aanwezige zwem- en recreatiezones. Bij noodgevallen volg je de interne procedures op en dien je indien nodig eerste hulp toe.

Ten tweede sta je in voor het onthaal van de bezoekers en zie je erop toe dat de hygiënenormen worden toegepast. Verder ben je ook een aanspreekpunt voor de bezoekers en je helpt deze op een vriendelijke en klantgerichte manier verder wanneer ze vragen hebben.

Ten slotte ben je mede verantwoordelijk voor de netheid in het zwembad en sta je mee in voor het onderhoud van de baden, waar je bij problemen de juiste personen contacteert.

Om optimaal te kunnen werken verdiep je je in de werking van onderhoudsproducten, -machines en procedures.

Ook ga je regelmatig in overleg met collega’s en de verantwoordelijke van de reddersploeg waar je aan rapporteert over verschillende aspecten.

Je wordt in je taken ondersteund door de verantwoordelijke en de rest van het team.

Profiel

R eactievermogen : Als redder ga je op een geconcentreerde manier aan de slag en is er een constante focus on the job’ mentaliteit.

E xpertise : Je bezit een diploma hoger redder’ en je bent in orde met de wettelijke jaarlijkse bijscholingen. Ook een goede kennis van EHBO / reanimatietechnieken is vanzelfsprekend om optimale hulpverlening toe te kunnen dienen.

D iscipline : Samenwerken kent voor jou geen grenzen, als teamplayer ga jij plichtsbewust, en met zin voor verantwoordelijkheid, aan de slag in een enthousiast en gemotiveerd team.

D apper : Met heel wat verantwoordelijkheid op je schouders, ga je dapper aan de slag om ieders veiligheid te garanderen.

E ffectief : Misnoegde bezoekers vormen geen probleem voor jou. Vriendelijk, klantgericht en alert ga je alle problemen uit de weg en zorg je voor een optimale beleving voor alle klanten.

Je bent assertief en respectvol. Bij drukke momenten blijf je de kalmte zelve en ga je stressbestendig aan de slag.

R epresentatief : Als dynamisch persoon vind je orde en netheid van groot belang. Communicatief, assertief en respectvol te werk gaan met collega’s en bezoekers zijn je sterkste punten waar je begrippen als service en klantgerichtheid hoog in het vaandel draagt.

Elke dag vertrek je met een glimlach naar het werk!

Aanbod

Je komt terecht in een dynamisch en sportief team waar collegialiteit centraal staat. We vinden een bijzonder goede werksfeer belangrijk en zetten hier optimaal op in.

Ook de omgeving is aangenaam om in te vertoeven. Door het ruime takenpakket en de vele evenementen wordt de job gekenmerkt door variatie .

Bovendien werk je in een rotatiesysteem , wat zorgt voor nog meer afwisseling en een verbeterde concentratie. Het loonpakket is conform de loonvoorwaarden in het paritaire comité 333 aangevuld met extralegale voordelen en weekendpremies.

Bijlagen

deze vacature melden
checkmark

Thank you for reporting this job!

Your feedback will help us improve the quality of our services.

Solliciteren
Mijn E-mail
Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
Doorgaan
Aanvraagformulier