STORINGSTECHNIEKER PROCESSINGSINDUSTRIE VOEDING - MOOI UURLOON - VAST
manpower
Oostende, Belgium
9 dagen geleden

Job Description

Als storingstechnieker sta je in voor het preventief en curatief onderhoud van de geautomatiseerde productie installaties en randapparatuur zoals ovens, verwarmings-

stoom- en koelinstallaties, etc. Als technieker bied je ook ondersteuning bij uitbreiding, aanpassing en optimalisatie van technische installaties.

Het werk is technisch breed en uitdagend : mechanica, elektriciteit, hydraulica, pneumatica, automatisatie en plc. Afhankelijk van jouw technische sterkte start je jouw opleiding en krijg je verder de mogelijkheid om je technisch te ontplooien op alle technische domeinen.

Client Description

STORINGSTECHNIEKER PROCESSINDUSTRIE VOEDING - HOOG UURLOON - VASTE JOB regio OOSTENDE.

Permanent Placement is de selectiedienst van Manpower. Onze ervaren consultants ondersteunen technische talent in het zoeken en vinden van hun nieuwe professionele uitdaging volgens eigen verwachtingen, competenties, en potentieel, dit steeds onder meteen vast contract!

Voor onze klant, een modern en geautomatiseerd productiebedrijf actief binnen de voedingsindustrie, gaan we op zoek naar een storingstechnieker in 2 ploegen.

Candidate Profile

Je hebt een technische opleiding binnen elektriciteit, elektromechanica, of mechanica. Je bent all-round technisch sterk en bent bereid om jouw technische kennis verder uit te breiden dmv opleiding.

Je bent probleemoplossend en kan zelfstandig werken. Je neemt initiatief waar nodig en neemt verantwoordelijkheid. Je bent gedreven en leergierig. Je bent flexibel.

Client Offer

Een onmiddellijk vast contract bij een modern en financieel sterk productiebedrijf die je de nodige werkzekerheid biedt.

Een afwisselende technische job, dit in een stabiel technisch team. Er wordt sterk in jou geïnvesteerd dmv een doorgedreven on-

the-job opleiding en coaching op het vlak van techniek. Een mooie verloning volgens jouw kennis en ervaring met extra's zoals maaltijdcheques?

INTERESSE?

Wens je meer info over deze vacature, of wens je vrijblijvend langs te komen om jouw zoektocht toe te lichten? Stuur dan je cv naar dennis.

verstraete manpower.be of bel me even op 0471 / 110004. Discretie verzekerd. Vriendelijke groeten, Dennis.

Solliciteren
Bij de favorieten invoegen
Verwijder van favorieten
Solliciteren
Mijn E-mail
Door op "Doorgaan" te klikken, gaat u ermee akkoord dat neuvoo uw persoonlijke gegevens verzamelt en verwerkt die u in dit formulier hebt verstrekt, om een ​​neuvoo-account te maken en u te abonneren op onze e-mailwaarschuwingen, in overeenstemming met ons Privacybeleid . U kunt uw toestemming te allen tijde intrekken door te volgen deze stappen .
voortzetten
Aanvraagformulier