Elektricien
Colruyt Group
Halle, Belgium
9 dagen geleden

Je levert keer op keer snel en efficiënt vakwerk af. Tegelijk ben je geïnteresseerd in duurzame en innovatieve elektrische oplossingen.

Precies de elektricien die we zoeken! Je plaatst data-, telefoon- en oproeplijnen en sluit schakelborden aan. Klinkt eenvoudig maar er komt veel meer bij kijken dan dat.

Je werkt in een vaste groep van 5 à 6 elektriciens, een ploegverantwoordelijke en een brigadier die een werf toegewezen krijgt.

Dat kan een nieuwe buurtwinkel zijn, een kantoorgebouw, een tankstation of een distributiecentrum, om maar een paar mogelijkheden te noemen. Afwisseling verzekerd!

Je hoeft zelf geen kap- of slijpwerk uit te voeren, daarvoor is een andere ploeg verantwoordelijk. Je ploeg plaatst bijvoorbeeld wel verlichting en kabelgoten, trekt elektrische leidingen en sluit deze aan op de schakelkast.

Je werkt binnen Technics, Real Estate & Energy, de interne technische dienst van Colruyt Group waar 1300 medewerkers dag en nacht zorgen dat de machines, gebouwen, installaties en voertuigen van Colruyt Group perfect functioneren.

Je woont bij voorkeur in een van volgende regio's : Buggenhout / Dendermonde / Merchtem, Ninove / Geraardsbergen, of Halle.

Profiel

 • Opleiding . Je hebt een A2-diploma elektriciteit of relevante ervaring. Verder beschik je over een rijbewijs B.
 • Conditie . Je werk tilt je letterlijk naar een hoger niveau. Je hebt dus maar beter geen hoogtevrees.
 • Communicatie . Je kan zowel individueel als in groep werken.
 • Talenkennis . Je kunt je goed uitdrukken in het Nederlands. Kennis van Frans is een pluspunt.
 • Wij bieden

 • Werkzekerheid . Je werkt in een stimulerende omgeving, voor een stabiel en groeiend bedrijf.
 • Verloning . Je krijgt een competitief loon, aangevuld met tal van extralegale voordelen.
 • Afwisseling . Een werf duurt maximaal 8 weken. Zo beland je regelmatig in een nieuwe omgeving.
 • Stabiliteit . Je werkt met vaste uren. De ploeg verzamelt ’s ochtends om 6 uur in Halle om van daaruit naar de werf te rijden.
 • Dat betekent ook dat je werkdag al om 15u30 eindigt.

  Solliciteren
  Bij de favorieten invoegen
  Verwijder van favorieten
  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, gaat u ermee akkoord dat neuvoo uw persoonlijke gegevens verzamelt en verwerkt die u in dit formulier hebt verstrekt, om een ​​neuvoo-account te maken en u te abonneren op onze e-mailwaarschuwingen, in overeenstemming met ons Privacybeleid . U kunt uw toestemming te allen tijde intrekken door te volgen deze stappen .
  voortzetten
  Aanvraagformulier